Adelete Fener Yak.
-
iyi akşamlar
öncelikle bu konu forum konularına aykırıysa silinebilir çünkü sadece bilgilendirme için açılmıştır.
ben destekliyorum ve destek bekliyoruz .
o yüzden hiç bi şekilde futbol şike vs. konusu degildir .
lütfen bu tarz mesajlardan kaçınınız.
herkesin bir görüşü olabilir ama burda bi görüş değil sadece destek bekliyoruz.
Ve destekleyenlerinde başka yerlerde paylaşım yapmalarını rica ediyorum teşekkürler.
bilgilendirme:
http://www.change.org/tr/kampanyalar
#AdeleteFenerYak
listeden bunu seçin sağ tarafta bilgilerinizi girip imzalamanız yeterli.
-
-
https://www.change.org/tr/kampanyalar/heybeliada-hastanesi-a%C3%A7%C4%B1ls%C4%B1n
-
kodumun sitesine üye filan olmayın ya. Zırt pırt bilmem kimler sizden yardım istiyo şunlar şöyle şunlar böyle diye mail geliyo bu change.org'dan.
-
Konu başlı başına şike futbol silinmeyecekse ben başlarım konuşmaya. %100 haksız bir kurumun gündemin pisliğinden yararlanmaya çalışmasından başka bir şey değil..
-
darkroques61 bunu yazdı
Konu başlı başına şike futbol silinmeyecekse ben başlarım konuşmaya. %100 haksız bir kurumun gündemin pisliğinden yararlanmaya çalışmasından başka bir şey değil..
Haydaa neyse tamam tamam
-
Poet bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Haydaa neyse tamam tamam
Ne tamam tamam bilgine güveniyorsan gel özelden tartışalım ? Açmış tek delil tape okumamış adamlar şu konuyu tartışmasın. Fenerbahçe şike yapmadı diyen hiç bir kurum yok. Yargı, UEFA,CAS ve hatta TFF. TFF şike var dedi gereğini yapmadı.
-
günler öncesi imzaladım :D
-
sikenin neresine adelet isteniyor? neresine destek isteniyor?
hile yapmak adalet ise biz de yapalım o zaman.. destek isteyeyim.
gercekten anlamıyorum saka gibi..
-
AKP'nin kayıtlar montaj, bize kumpas kurdular sözlerinden bir farkı yok bu kampanyanın
-
hiç bişiye yanmam ama sırf fener yüzünden bizi de batırdılar ya helal olsun.