folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adelete Fener Yak.

Adelete Fener Yak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

sikenin neresine adelet isteniyor? neresine destek isteniyor?

hile yapmak adalet ise biz de yapalım o zaman.. destek isteyeyim.

gercekten anlamıyorum saka gibi..

adamlar şikeye değil yargıya istiyor hocam 

benim bildiğim polis kanıtları sunar savçıda bunları kanıtlar adamlara siz yaptınız diyorlar kanıt kanıt yok ama yaptınız.. en temiz takımım diyen takımdan daha temiziz emin ol. uefadan gelen ceza ise polis tapelerine dayanıyor adamlar bunları polis tuttu polis yanlış yapmaz diyor adamlar bizim polisi kendi polisleri gibi biliyor. 

polemiye girmicem düşüncem bu Not: azizi hiç sevmem fakat adam bu sefer haklı 

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

herkes temiz bi fener pis öylemi  :)

neyse tartışma çıkmasın destekleyen desteklesin görüşü olanda gidip bi futbol forumunda  tartışabilir .

ben sevdiğim  bir takım  ve inandıgım bir şey için  mücadele ediyorum.

adelet olmadığına inandıgım ve  benim gibi inananların desteğini almak , bilgilendirmek için açtım bu konuyu

tartışma  yaratmak için değil lütfen anlayışlı olalım.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sizin adalet anlayışınız yürüyüşler yapıp TFF binası basıp hakkınız olmayan penaltılar almak olsa gerek… Hemen Sivas maçına gönderme yapacaksın eminim, bırakın onu bunu penaltılar iğnelenip incelenmesin. Sizi n adalet anlayışınız sadece kendi taraftarınızın kabul ettiği kupa olsa gerek.
    Sizin adalet anlaşınız TFF’den destek alıp yapılan şike “sahaya yansımadı” dedirtmek olsa gerek.
    Kendi başkanınız bile ağzıyla şike yaptığını söylüyorsa ve bunu kendi için değil şirket firma kulüp için yaptım diyorsa daha neyi savunuyorsunuz. (Bknz: http://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM )
    Her maçta rakibe yapılan net kırmızı kartlık hareketlerin es geçilmesi size göre adalet değil mi ?
    Eğer adalet varsa bu ülkede ki eminim yok fakat bu şike dosyası daha kapanmadı, bu işin en yakın takipçisi UEFA-FİFA dosya daha kapanmadı daha ağır yaptırımlar yapılacak diyorsa neyin adaletinden bahsediyorsunuz ?
    Daha çok yazacak şey varda yazmaya değermi bilmiyorum, size iyi adaletler. . .

hacked75 tarafından 18/Mar/14 01:40 tarihinde düzenlenmiştir

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Adelet ne ya?

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Yav bunların başkanı demedimi ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım kendim için yapmadım.

Yıldırım Demirören demedimi ben tff'nin başında olmasam fenerbahçeyi kimse kurtaramazdı diye.

Hala neyin adaletini arıyorsunuz sizdiniz şahıslar ve kurumlar birbirinden ayrılsın diyen.. 

Ayrıldı işte aziz yıldırım yargılanıyor bu seferde diyorsunuz yargıda sıkıntılar tekrardan yargılansın aziz yıldırım. 

Abi pardonda siz ne istiyosunuz ya valla bu kadar rezillik olmaz. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Allah allah arkadas ya size yorum yapin diyen oldumu

konuyu ben savunan taraf actim ama tartisma cikmasin die hic bisey yazmiyorum size ne oluyor anlamiyorum 

Bi kuyruk acisi varsa gidin sokakta tartisin gidin ekside tartisin ben  kendi çapimda inandigim seyi savunuyorum

Eger  aksi yonde mesaj atacaksiniz hic atmayin kimse burda sizin yorumlarinzi merak etmiyor 

Konuya yorum yaparken su ilk mesaji okuma aliskanligini edinin artik yav

antivirus tarafından 18/Mar/14 02:14 tarihinde düzenlenmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek

yahu adam imza atacaksınız atın yoksa polemik yaratmayın diyor hala görüşlerinizi yazıyorsunuz bunun neresini anlamadıysanız alt yazı geceyim  her bir yorum bizede cevap hakkı doğuyor bu konu uzar birbirimizi kırarız konu fenerse herkezle kavga edebilirim imza atacaknız atık yoksa boş yere düşüncenizi yazmayın 

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

3 kere mahkemem oldu bana adalet demesin kimse.

piskolojimi bozdular.

durmadan kimliğimi isteyip kağıt imzalıyorlar kaşe basıyorlar yıllardıdr böyle devam ediyor.

ne ceza alan var ne adalet var.

birsürü param gitti adam beni bıçakladı 2 yıldır geziyor dışarıda evlendi cocugu oldu hala ceza alacak hala alacak.

kahpe çocuğu adalet birdaha sana işim düşmez umarım. kendim hallederim

ulan evde 2 kilo evrak birikti adliyeye gidip gelmekten.

evde bim poşedi doldu taştı. hala ne ceza alan var nede benim mağduriyetim giderildi.

işleri güçleri A4 kağıdını boşa harcamak o rahat koltukta akşama kadar ne yapıyorlar anlamıyorum.

nefret ediyorum devlet işlerinden.

yalan söylüyorsam adam değilim. artık devlet dairelerinin önünden geçmiyorum başka yoldan gidiyorum.

yer yarılsın içine düşsünler ibneler.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 1893 Toplam Mesaj: 19