Adidas (Harita Meselesi)
-
geçende bir arkadşaın üstünde gördüm. adidas tişört vardı.. üzerinde dünya haritası vardı fakat türkiye haritası yoktu.. tasarımada şu koyduğum resim gibi bişeydi.. tam çizemedim ama resmini kaba taslak.. çekersem yollarım.. eğer giyen müridler varsa diikat edebilirler.. ne iştir bu ? gerçi biraz saçma konu ama... çoğumuz giyiyoruz bu markayı..

-
belki çakmadır
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------
belki çakmadır
tam olarak bilmiyorum ama 160 ytl lik ayakkabasını giyen tişörtünü çakma giymez.. diye düşünüyoruım -
deveye sormuşlar ya niye sırtın eğri oda demiş nerem doğru ki.aynısı bunun için geçerli neresi var ki türkiye eksik olsun.avustralya,finlandiya,norveç,isveç vs..hiçbiri yok.
-
snn çizdigin resim sanki ucarak öpüşceklermiş gibi bir his verior
-
Triumph bunu yazdı:
deveye sormuşlar ya niye sırtın eğri oda demiş nerem doğru ki.aynısı bunun için geçerli neresi var ki türkiye eksik olsun.avustralya,finlandiya,norveç,isveç vs..hiçbiri yok.
mesele o değilki onlar iç tarafta kalan ülkeler türkiye koca bir yarım ada ? italya vardı ama :S -
FeRoCi bunu yazdı:
kroo bunu yazdı:
belki çakmadır
tam olarak bilmiyorum ama 160 ytl lik ayakkabasını giyen tişörtünü çakma giymez.. diye düşünüyoruım
-----------------------------kaliteli buliyim alırım çakmasını :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
snn çizdigin resim sanki ucarak öpüşceklermiş gibi bir his verior
kaba taslak çizdik fotosu olsa koycaktım onu -
FeRoCi bunu yazdı:
kroo bunu yazdı:
belki çakmadır
tam olarak bilmiyorum ama 160 ytl lik ayakkabasını giyen tişörtünü çakma giymez.. diye düşünüyoruım
141 ytl lik ayakkabısını giyiyorum ama t-shirt ü çakma:) -
arkadaş kız mı erkek mi ?
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------FeRoCi bunu yazdı:
kroo bunu yazdı:
belki çakmadır
-----------------------------kaliteli buliyim alırım çakmasını :D
-----------------------------sende haklısın.. :) bilmem dikkatimi çekti ondan paylaşayım dedim..