Adidas (Harita Meselesi)
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaş kız mı erkek mi ?
kız değil kız olsa bakmazdım saten resim göğüs taraflarına denk geliyor. ne diyeyim. az dur şurda Türkiye yok çizelim mi diyeyim :D -
kestaneye çiz :D
-
o değilde resimde sanki afrika her an amerikaya kayabilir gibi görünüyor :D
-
sahiden bunun dünya haritaıs olduğuna emin misin?dünya üzerinde bu iki parçaya benzeyen bir kıta yok.
FeRoCi bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
deveye sormuşlar ya niye sırtın eğri oda demiş nerem doğru ki.aynısı bunun için geçerli neresi var ki türkiye eksik olsun.avustralya,finlandiya,norveç,isveç vs..hiçbiri yok.
mesele o değilki onlar iç tarafta kalan ülkeler türkiye koca bir yarım ada ? italya vardı ama :S
----------------------------- -
Sağ taraftaki uziye benziyor :|
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------sahiden bunun dünya haritaıs olduğuna emin misin?dünya üzerinde bu iki parçaya benzeyen bir kıta yok.
FeRoCi bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
deveye sormuşlar ya niye sırtın eğri oda demiş nerem doğru ki.aynısı bunun için geçerli neresi var ki türkiye eksik olsun.avustralya,finlandiya,norveç,isveç vs..hiçbiri yok.
mesele o değilki onlar iç tarafta kalan ülkeler türkiye koca bir yarım ada ? italya vardı ama :S
özür dilerim.. harita bilgim zayıf.. ama resmi ben kaba taslak çizdim.. benim çizdiğim resim önemli değil.. ben gördüğümü söyledim.. -
qaMbLer bunu yazdı:
snn çizdigin resim sanki ucarak öpüşceklermiş gibi bir his verior
-----------------------------Hehehe aynen öle :)
-
harita bilginin zayıf olduğunu söylüyorsun ama sonrada gördüğümü söyledim diyorsun.gördüğünü anlamamış olabilir misin?çizdiğin şey hiçbirşeye benzemiyorçbi tek soldaki parça italya,yunanistan kıyılarına ait olabilir.sağdaki de asya kıtasının.
-
Triumph bunu yazdı:
harita bilginin zayıf olduğunu söylüyorsun ama sonrada gördüğümü söyledim diyorsun.gördüğünü anlamamış olabilir misin?çizdiğin şey hiçbirşeye benzemiyorçbi tek soldaki parça italya,yunanistan kıyılarına ait olabilir.sağdaki de asya kıtasının.
yanlış anladın beni, sen norveç falan demiştin ya ben onlar iç kesimde demiştim onlarda kıyı ülkesiymiş.. benim çizdiğim resim kaba taslak.. herhalde komşu ülkelerimiz biliyoruz.. yanlış anlama olmasın.. -
Türkiye öNemLi deil istanbuL duruyomuydu yerinde ? :D