Adın Ne ? "Ahmet" Memnun Oldum Kanka !
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bazı yerlerdede şöyle uyuz olduğum bir durumvar tanışır tanışmaz samimi olan insanlar varya
örneğin;
selamün aleyküm bilader(ağzını yayarak omuzlarını düşürüp hafif öne eğilerek ve başı dikerek kollarıda açarak elde bir tespihle)
nerden birader oluyoruz hem o bilader değil birader
Hocam o birader değil bilader:D:D
o halde "kızma biLader, Kayın BiLader" bunlarda değişiyo ölemi? x|
Hocam onların adı öyle zaten:D 'Kızma bilader, Kayın bilader' yani:D Zamanla birader daha kolay söylendiği için birader olmuş:D -
adana çevresi hep gardaş der ve en iyisi budur
-
yoldaş ya da gardaş ama yoldaş daha güzel
-
hackerteam550 bunu yazdı:
yoldaş ya da gardaş ama yoldaş daha güzel
Yoldaş dedi mi sanki bir siyasi düşüncede ortakmışsınız falan gibi geliyor hemen adamın aklına. -
bu işin altındada emolar var onların... neyse..
Ben kimseye o şekilde hitab etmem, aynı şekilde bana ''kankiiiiii'', ''kanka'' şeklinde yaklaşanlara da ''biz kankileri belliyoruz yiiğidm sana haber salmadılar mı?'' şekli bi uslupla yol veririm. :D
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------bu işin altındada emolar var onların... neyse..
Ben kimseye o şekilde hitab etmem, aynı şekilde bana ''kankiiiiii'', ''kanka'' şeklinde yaklaşanlara da ''biz kankileri belliyoruz yiiğidm sana haber salmadılar mı?'' şekli bi uslupla yol veririm. :D
-----------------------------zuhahahaasd:D:D İyiymiş. Bunu 3-5 kişiden duysalar bidaha demezler:D Bunu herkes yapsın bence:D
-
SeRDaR bunu yazdı:
birde bazıları kankayı değiştirir kanki der kanka kan kardeş te kanki ne oluyor kibarımı:D
millet artık birbirine "kanq" diye sesleniyo birader kanka-kanki bile eskidi.. Ben anlamadım ki bu işi :=) -
En iyisi koçum demek.Daha iyi sanki:D
-
ya herkesin bi ismi var boşuna mı koyulmuş. ismiyle hitap etmek en iyisi bence ama bişi demeden kasıntı oluyosa kardeş demeli. kanka bilader hacı tarzı şeyler hoş değil ama bende alışkanlık olmuş hacı diyorum hep :D
-
ya hacılar ( (: ) bakın ne güzel kanka kanka geçiniyorz ne gerek var şimdi kurcalamaya bunları? (x