folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adını Hatırlayamadığım İki Film ?

Adını Hatırlayamadığım İki Film ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Hazır konusu varken bende sorayım.Bir kadının kocası ölüyordu ve 1-2 sene sonra 5-6 yaşlarında bir çocuk gelip ben senin kocanım diyordu.Kadın gitgide çocuğa aşık olmaya falan başlıyordu.Çocuk, reenkarnasyon ile kocanın ruhu bana girdi tarzında şeyler söylüyordu.Hatırlayan varsa çok sevaba girer...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    karakter ismi hatırlıyor musun nuggets?

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

benımde adını hatırlayamadığım bi film var

bi tane adam cehennememi ne gidiyo böyle derisi kıpkırmızı kapişonlu bi cüppe giyip oğlunlu görmeye falan gidiyodu

bi palyaco  vardı çöpten pizza yiyodu bizim adam palyaçoyu kızdırıyodu palyaço ejderha gibi bişi oluyodu :D

filimi hatırlayan varmı ??

Spawn

@ Nikoteen

2. filmi hatırlar gibiyim ama çıkaramadım...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    tr de  bulutbey diye dizi vardı ,Zamaında izlemiştim hala unutamıyorum ,O tarihde  silahlar,arabalar ,  bide efectleri vardı, adam ateş ediyodu kurşunu görüp kafasını eğiliyodu felan:D , Konusuda güzeldi , saçma da olsa 2002 yılına göre çok kaliteli diziydi bence , Dizi 2-3 bölüm sonra bitirdiler nedenini bilen varmı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:
    karakter ismi hatırlıyor musun nuggets?

Hayır...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    hazır açılmışken benden. :F narkotik masasından 2 polis vardı biri pis işlere bulaşmış bi polis :F adı alanzo sanırım.

diğeride cömez ve onun yanında devriyeye falan çıkmaya baslıyor

sonunda rus mafyası kötü polisi öldürüyor filan :F varmı bilen ?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

Konusunu sadece hatırlayabildiğim kadarıyla yazıyorum umarım hatırlayan ve adını bilen olur.

1-) Filmin ana akrakteri ölü bir adam.Adamın kafasında ok vardı.Hani şu bir zamanlar çok moda olan kafanın üstünden geçen oklar vardı ya böyle önden bakınca ok adamın kafasından girip çıkmış gibi duruyordu,ondan vardı adamda.Ama müzik duyunca canlanıyordu.Filmde duyduğunda canlanıp dans etmeye başladığı müzikleri de veriyorum aynı zamanda bu müzikler beter böcek filminde de kullanılmıstı.Bi sahnede at arabsı kullanmaları gerekiyordu iki karakterin ama arabanın atları yoktu sonra bu adamı bağlayıp kulağına walkmeni koyuyorlardı müziği açıyorlardı herif dans ede ede arabyı çekiyordu.

http://www.speedyshare.com/958601145.html

http://www.speedyshare.com/642988412.html

2-) Bir silahşör filmiydi.ama 3 silahşörmüydüler 4 mü hatta 6 mı hatırlamıyorum.nette dolaşan 3 silahşörler 1993 yada 1990 yapımı olan değil yalnız.Filmi analtayım ben biraz;Bunlar son silahşörlerini mi bişey arıyorlardı böyle.Konuşan bi çalıyı buluyorlardı etrafında dans edince gölge adam çıkıyordu.Sonra yanlışlıkla gölge adamı vuruyorlardı.silahşörlerden bir tanesi çok hızlı silah çekiyordu.Filmin kötü karakteri bu adamın hayranıydı ve filmin sonunda bir düğünü basmaya gidiyorlardı kimselere gözükmeden düğünün olduğu yerin üstünden karsıya ip atıp yukardan gelini kurtarmaya gidiyolardı sonra ip kopup hızlı olan silahşör düğün yerinin ortasına düşüyordu sonra kötü karakterle,hayranı olduğu hızlı silahşör düello yapıyorlardı.Umarım hatırlarsınız,tüm hatırlayabildiğim bu kadar :|

1. filimi bilmiyorum ama ikinciisni hatırlar gibiyim 8-10 yıl rahat olmuştur izleyeyli TVde bir kaç kez oynadı...  Başrollerden birinde yanılmıyorsam Kolaturka reklamında oynayan adam vardı.. Bu ipucu yardımcı olabilir... Divxplanete sorarsan daha iyi yardımcı olurlar sana..

Three amigos olabiler mi? 

http://tr.wikipedia.org/wiki/Three_Amigos 

Oha yav 86 yapımıymış.... Hey gidi günler hey... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

nuggets54 bunu yazdı:
    Hazır konusu varken bende sorayım.Bir kadının kocası ölüyordu ve 1-2 sene sonra 5-6 yaşlarında bir çocuk gelip ben senin kocanım diyordu.Kadın gitgide çocuğa aşık olmaya falan başlıyordu.Çocuk, reenkarnasyon ile kocanın ruhu bana girdi tarzında şeyler söylüyordu.Hatırlayan varsa çok sevaba girer...

Nikol kidmanın bir filmiydi o.. Nikol hatrına izlenir.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

ltcelik çok sağol hocam evet o filmdi :D ya aylardır günlerde arıyorum ne salakmışım bi topiğe bakıyormuş herşey :D

2sininde tr düblajı yok nette aradığım kadarıyla dvdciye sorucam bakalım inşallah varsa bizzat satın alıp ripleyip upload edicem,herkes faydalansın.

@Fatih
    Bahsettiğin filmde zengin bi adam çocuğun bisikletine çarpıyor,sonra da alel acele giderken rakamı yazmayan bir çek imzalıyor,çocukta pcde buna 100000000 bilmem kaç milyon dolar yazıp parasına konuyor o film değil mi ? Ama oysa da sadece filmi hatırladım adı aklıma gelmedi :D 

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı:
    SyspioniC bunu yazdı:

Spawn olması gerek 

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

eywallah hoca :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 4154 Toplam Mesaj: 36