folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adını Hatırlayamadığım İki Film ?

Adını Hatırlayamadığım İki Film ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theone21_9
    theone21_9's avatar
    Erkek
    Kelv1n cok saol walla ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    rica ' da :D  yanlış film olabilir o demıyorum  öyle hatırlıyorum diyorum iş odur bulursam linkleri yapıştırırım

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    @fatih
    aynen film dediğiniz gibi ama sadece benımde aklımda kalanlar sizinki kadar cocuğa adamın bırısı çek verıyor çeke bılgısayarda rakamlar eklıyor sonra çekı tahsıl etmek ısterken tahsıl eden kısı kımdır falan fıstık Mr. Machintos dıor film öyle gidiyorama  çok guzel bı fılmdı ki 15 sene sonra bile hâla konuşuyoruz arıyoruz bulmak lazım

-----------------------------

Sağol hocam senin şu çek hatırlatman sayesinde filmin adını buldum :).

Filmin adı Blank Check. 1994 yapımı bir film henüz windows 95 çıkmadığı için mac o zamanlar en popüler PC :).

http://www.imdb.com/title/tt0109287/

not: ne yazık ki türkçe altyazısı yok.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    çek olayını ben hatırlattım la :D
    olsun alt yazısı olmasa da filmi hatırladık sayende sağolasın..
    Bu arada benim bahsettiğim filmlerin türkçesini hiç bir yerde bulamadım.ingilicesi zaten nette var.. eski filmleri bulmak gerçekten çok sıkıntı.Kimisinin alt yazısı yok,kimisinin kaliteli ripi,kimisinin düblajlısı kimisinin de kendisi.. tarikat olarak show tb,kanal d,atv vs. büyük kanalların arşivinde görevli bir mürit edinmemiz şart.Çünkü eski filmlerin türkçe dublajlısı yalnızca kanalların arşivlerinde var.Dışarı çıkarması çocuk oyuncağı olsa gerek bi flash belek işi görür cdde olmayan filmleri de adam atar eski video kasedi olarak çantasına çıkarır her türlü sonra cd ortamına aktarıp koyar da arşivde çalışan mürit bulmak zor :) 

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    arşivcilik yapmıyorlar galiba zira okan bayülgen bir programında isyan ediyordu türk televizyonlarında arşiv bilinci yok diye onun ilk yıllarındaki programlarından hiçbiri arşivde tutulmamış atılmış. kendisi bile bulmak istiyormuş ama bulamıyormuş. hal böyle olunca eski filmlerin de artık ellerinde olduğunu sanmam.

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 4160 Toplam Mesaj: 36