Adını Unuttuğum Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

isminiunuttum.com a yazdım ama sorudaha yaynlanmadı bide buraya yazayım dedim beyler walal çok merak ettim bu filmi iice. :S

bir film vardı çocuklar beyzbol oynuyor beyzbol sahasının arkasındaki duvar var ve topları bu duvarın arkasaına geçtiği zaman almaya korkudan gidemiyorlar orda bi yaratık olduğuna inanıyorlar (korku filmi değil)  birde "  vendi pepırkum"   (söylendiği gibi yazdım )  diye bi kadın var güzel çekici bi kadın havuzda can kurtaranlık yapıyor çocuklardan biriside bu kadına aşık hatta havuzda boğulma numarası yapıor sırf kendsini öpmesi içinöpüyorda  böyle bi film arıyorum umarım anlatabilmişimdir.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

hocam salla bu filmi, izleme böyle konusu olan filmi para verseler izlemem

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bende küçükkken izledim güzeldi

bi daha izleyecem bulursam.

güzel filmdi. !

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    yazdıklarını okurken kafamda birden canlandı bu film bende izlemiştim ama bi türlü aklıma gelmedi adı.

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

çizgi film olmasın?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

canavar sandıkları şey bi köpekmiydi hocam ben öle bi film seyrettiğimi hatırlıyorum ama adını da unuttum gerçi

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

çizgi film olmasın?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

çizgi film değil arkdaşlar eğleneceli bi filmdi ya çocukluğumda güzel bi hatıra  kuzenlerle izlemiştik. way bee

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

murdery bunu yazdı:

canavar sandıkları şey bi köpekmiydi hocam ben öle bi film seyrettiğimi hatırlıyorum ama adını da unuttum gerçi

evt hocam hayallerinde devasa bi köpek diye canlanıyor biriblrrine anlatırken falan korkutmak için işte.

oysa filmin sonunda köpeği seviyorlar falan :D

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Valla gözümde canlandı film ama bizde küçüktük be ne bilelim ismini :D.Galiba köpek siyah böle salyalı bişeydi :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

ismini unuttum da tüm beyzbol filmlerinin isimleri yazıldı

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 2774 Toplam Mesaj: 17