Adını Unuttuğum Film
-
isminiunuttum.com a yazdım ama sorudaha yaynlanmadı bide buraya yazayım dedim beyler walal çok merak ettim bu filmi iice. :S
bir film vardı çocuklar beyzbol oynuyor beyzbol sahasının arkasındaki duvar var ve topları bu duvarın arkasaına geçtiği zaman almaya korkudan gidemiyorlar orda bi yaratık olduğuna inanıyorlar (korku filmi değil) birde " vendi pepırkum" (söylendiği gibi yazdım ) diye bi kadın var güzel çekici bi kadın havuzda can kurtaranlık yapıyor çocuklardan biriside bu kadına aşık hatta havuzda boğulma numarası yapıor sırf kendsini öpmesi içinöpüyorda böyle bi film arıyorum umarım anlatabilmişimdir.
-
hocam salla bu filmi, izleme böyle konusu olan filmi para verseler izlemem
-
bende küçükkken izledim güzeldi
bi daha izleyecem bulursam.
güzel filmdi. !
-
yazdıklarını okurken kafamda birden canlandı bu film bende izlemiştim ama bi türlü aklıma gelmedi adı.
-
çizgi film olmasın?
-
canavar sandıkları şey bi köpekmiydi hocam ben öle bi film seyrettiğimi hatırlıyorum ama adını da unuttum gerçi
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
çizgi film olmasın?
----------------------------- -
çizgi film değil arkdaşlar eğleneceli bi filmdi ya çocukluğumda güzel bi hatıra kuzenlerle izlemiştik. way bee
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------
canavar sandıkları şey bi köpekmiydi hocam ben öle bi film seyrettiğimi hatırlıyorum ama adını da unuttum gerçi
-----------------------------evt hocam hayallerinde devasa bi köpek diye canlanıyor biriblrrine anlatırken falan korkutmak için işte.
oysa filmin sonunda köpeği seviyorlar falan :D
-
Valla gözümde canlandı film ama bizde küçüktük be ne bilelim ismini :D.Galiba köpek siyah böle salyalı bişeydi :D
-
ismini unuttum da tüm beyzbol filmlerinin isimleri yazıldı