Admin Hesabı Kapandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bilgisayarima sag tikla ozelliklerden gelismis e oradan profillere gir , suanki admin hesabiyla , daha onceki admin hesabinin denklestir.document and setting icerisinde onceki admin hesabina ait profil klasoru vardir zaten.Kullandigin isleti sistemi ne.Birde ben programlari belgelerime ulasiyim yeter dersen.document and setting icerisinde onceki admin e ait klasore sag tikla izinlerden tam yetki ve sahiplik ayarlarini yap.

Şuanki oturumu sanmıyorumki admin olsun program vs olmadıgını belirtiyor büyük ihtimalle guest olarak görünüyodur.Güvenli modda administrator başlatıp kullanıcı ve gruplardan bakması gerekir.Bu şekilde öyle bir kullanıcı varsa görünmemesininde imkanı yoktur. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blutarm bunu yazdı:

sistemi güvenli modda administrator olarakmı açıyorsun yoksa oluşturdugun kullanıcı adıylamı?

güvenli moddan oluşturmuş olduğun hesapla giriyor hocam

çünkü başka hesap türü gözükmüyor

diğer dediklerini zaten uygulamış olsanda bi faidesi yok asılı admin hesabı gene gözükmüyor. 

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı:
    blutarm bunu yazdı:

sistemi güvenli modda administrator olarakmı açıyorsun yoksa oluşturdugun kullanıcı adıylamı?

güvenli moddan oluşturmuş olduğun hesapla giriyor hocam

çünkü başka hesap türü gözükmüyor

diğer dediklerini zaten uygulamış olsanda bi faidesi yok asılı admin hesabı gene gözükmüyor. 

Diger hesaplarım kapalı suan sadece adminastor acık rest attım pcye bombos masaüstü :(

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    güvenli modda administrator oturumu ile açtıktan sonra ctrl+r bas CONTROL USERPASSWORDS2 bu şekilde kullanıcı hesaplarına girmeyi dene birde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

1 hafta önce aynı boku yaşadım... benim kullanıcı(admin di kendileri) uçmuş başka bi kullanıcı gelmiş 0 şekilde bi masaüstü 0 program ayarı vs... 2 saat uğraştım gece gece sonra bi şekilde düzelttim. demişsin eski kullanıcı varsa görünmemesi mümkün değil falan diye ama görünmüyo işte :S buradan sana şimdi birkaç şey yazıcam onları bi dene olur inş...

öncelikle burası önemli bu dediğim koşul oluşmamışsa aşağıyı deneme...

gizli dosyalar ve korunan işletim sistemi dosyaları'nı görünür hale getir 

C:\Documents and Settings\ e gir ve orada administrator klasörü hariç administrator.??? şeklinde bi klasör daha var mı bi bak. eğer öyle ise administrator senin açmaya çalıştığın, administrator.??? şeklinde isimlendirdiğim ise bilgisayarın şu anda admin olarak gördüğü profildir. (??? yerine bilgisayarının adı yazıyorsa kesin aynı problemden bahsediyoruz)

eğer durum bu ise: 

*denetim masası > kullanıcı hesaplarından şu an admin olarak görünen profil hariç bi hesap oluştur

*bilgisayarını o kullanıcı ile aç admin(ya da bilgisayarının admin sandığı) kullanıcı ile değil

*Başlat > Çalıştır > Regedit e gir ve  administrator.??? diye tanımladığım, senin bilgisayarında adı ne ise onu arat, büyük ihtimalle bi tane sonuç bulucaksın, administrator.??? olan bütün ama bütün verileri Administrator şeklinde değiştir.

*bilgisayarını güvenli modda ve yine az önce oluşturduğun kullanıcı ile aç

*C:\Documents and Settings\Administrator.??? olan klasörü sil

*Başlat > Çalıştır > CONTROL USERPASSWORDS2 açılan pencerede kendi oluşturduğun kullanıcıyı da sil, sonra bilgisyarı yeniden başlat admin ile açılması lazım

ha arada bi iki şeyi unutmuş olabilirim ama sorunumu çözerken buna benzer bi yol izlemiştim mantığnı biraz kavradıysan uğraşıp yapabilirsin sanırım...

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de vardı oldwolf un yöntemiye oldu.Teşekkürler =)

Edit:Böyle yaptıktan sonra bilgisayar kapanırken ayarlarınız kaydediliyda takılıyo :| Bununla pek alakası yok gibi ama )=

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

eğer problemin,  admin hesabın logon  kısmında gözükmüyosa,

ctrl+alt+ iki kere del.

oraya admin hesabının ismini gir, şifreni gir. açar.

ama toptan admin acc'un gittiyse bilemicem

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 3845 Toplam Mesaj: 18