folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Adolf Hıtler? (Anket Tadında Munazara)



Adolf Hıtler? (Anket Tadında Munazara)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Stalin yoldaş ayrıca kırım türklerini kılıçtan geçirmiştir bende ilave neden?...hitlerle savaşırken kırım türkleri stalini arkadan vurmak istemiştir....Mao Zedung  Mustafa Kemal e hayran birisidir önce oku Tugrul Baba...Mao BABA adamdır......dediğim gibi bugün hitleri seven sizler yarın ARİEL ŞARONU seveceksiniz.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek






    Mao Zedungu okumadım okumakta ıstemıyorum kardesım. Onun hayranı oldugu Ataturk profılının ne oldugunu bılmıyorum. Ataturkun lıderlıgıne buyuk kıslıgıne dusmanlarıda hayran olmustur. Bu durumda Mao Zedung bıze dost olarak gozukmesı dogru sayılamaz.


    Haksız mıyım?


    Stalının zulmunden kırım turklerı bunalmıs arkasından vurmak ıcın bır fırsat kollamıslar. Hesapları ters tepmıs kendılerı husrana suruklenmıstır senın dedıgın olayda. Bu farklı bır boyuttur. Bu efendıce cesurca alenen savastr. Munafıklık degıldır. Stalının yaptıgı dogru veya yanlıs bu onun katıl oldugu gercegını degıstırmıyor bence. Dogru yapmıstır Kırım Turklerını adıce dograyarak. Cunku duzene bas kaldırmıstır bunlar. Kendı ıstıkballerını kurtarmak adına dını ozgurluklerını yasayabılmek adına hıcte adıl olmayan bır sekılde arkadan vurmaktır onların yaptıkları bu da onları haksız yapar. Stalının yaptıgı onları dograması kursuna dızdırmesı sıbıryalara surgun etmesı dogrudur. Bır ınsana bır lıdere bır yonetıcıye daha dogrusu duzen bekcısıne yakısır bır bıcemdır.(!)



    Pekı dıkta dedıgımız fasıst yonetımden ayıran nedır? Yanlıs anlama adolf ıle koba arasındakı farkı gosterırmısın. Ikısıde lıder. Ikısıde halkını olduruyor (dolaylı yonden:Bırısı savasa gonderıyor dıgerı sıbıryaya suruyor) ıkısıde dunya egemenlıgı hayalınde (nıtekım stalın amerıkan baskanıyla masaya oturup dunyanın en guclu ıkıncı devletı olarak tanınmasını saglamıstır savas sonunda sovytlerın) . Netıce olarak ıkısıde bırer ıdeolojının temsılındeler. Ha tek bır fark var adolf sıyası ıktıdarını saglamadan once halkına bır ev bır araba sozu verdı. ( bunu mealen refah duzeyını yukseltme olarak alacaz) Bes sene ıcınde (kı soz verdıgı sure budur) sozunu tuttu. Bunu etık yada etık olmayan yollarla basardı. Alman halkını yucelttı. ( Bu hala gozumde degerlı kılmıyor adolfu) Stalın comrade ne yaptı? Zulumden baska? Hey!Sen!Duzen karsıtı!Yürrü sibiryaya slm söyle benden!Gule gule. Bunu yapmadımı?


    Dun afganıstanda yapmaya calıstıgı seyı bugun cecenıstanda denıyor rusya. Fark varmı yayılmacı polıtıkasından? Hanı ozgur halkların bırlesıp sınırları ortadan kaldırma gayesı? hanı hur esıt tek sevıye ınsanların ulkesı? Sovyetler bunu fıkrı olarak kabul ettıremedı zorla kabul ettırmeye kalkıyor. Bu boyle degıldır de nedır? Adolf  mıllete konusup arkasına almıstır sadece. Bugun onun kurdugu fabrıka (volkswagen) dunyanın en cok kar eden sırketlerınden bırısı. Ve hala onun koydugu bır yasa gunumuz almanyasında gecerlı. "......Volkswagen hıcbır sekılde yabancı srmayeye acılamaz ozellestırılemez..." dıye. Bugun adolfu tasvıp etmeyen almanyanın bu kuaralı tıtızlıkle uygulamasının altında bazı gercekler yatıyor bana gore. Nede olsa 750 mılyar dolarlık ıhracatla en buyuk ekonomı almanya. Bunun altında adolfunkatkıları buyuk. Bunu hıc kımse ınkar edemez. Sovyetler ıse 86 veya 87 ıdı galıba berlın duvarının yıkılısı federal almanyanın batı almanyaya baglanması. Resmen satmıstır dogu almanyayı parayla. sovyetler yıkılmanın esıgınden dondu bu satıstan elde edılen parayla. Tek kelımeyle yoldas Lenının 1917 de kurdugu duzen 75 yıl kadar dayanabılmıstır. Buda onun ne kadar curuk temeller uzerıne kuruldugunu gosterır. Buzun ustune bına kurmaktır bu. Cunku halkın rızası degıldı. Bır galeyandan faydalanmıstır lenın. Carın batıdakı yenılgılerını kullanmıstır. Bunun bır gercek oldugunu bılıyorsun..Ve hala bana yoldas fılanca dıyorsun. Senın dedıgın duzen utopyadır gerceklesemez. Alıce harıkalar dıyarındakı tatılınden donmeden once asla....


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    Ya bırakın kardeşlikmiş,maoymuş, stalinmiş. Bugün dünyadaki savaşların, insanların ölmesinin arkasında yahudiler  vardır.Bunu inkar eden süzmenin süzmesi salaktır, gerizekalıdır.Hala yok maoymuş, stalinmiş tartışıyorsunuz. A.K. hepsinin. Amerika Afganistan'a, Irak'a özgürlük götürmek için mi saldırdı sanıyosunuz. Bush denen o.ç. nun Amerikanın ve dolayısıyla Dünya'nın en büyük petrol üreticisi şirketlerinden birinin sahibi olduğunu herkes biliyo. Petrol 30 doların altındayken bush pezevenki az kazanıyodu ama 70 dolarları bulunca kazancı 2 katına çıktı. Hala solculuk sağcılık muhabbeti yapıyosunuz. ezikler... Bush denen şerefsiz evangelis denen tarikata bağlı.Araştırın bakayım arkasında kim var.YAHUDİLER....Uyanın artık yaa....


    Akıl verme para ver a.q.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tavana03
    tavana03's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    iceberg bunu yazdı tavana03 tarafından 03/Oca/13 04:02 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    İceberg dostum tebrik ederim seni, çok güzel dedin ayrıca Saddam hüseyininde amerikanın eski ajanlarından olduğu söylenmektedir. anlayacağınız amerika derin planlar ile işe soyuluyor ve gelecek yıllarda uygun zamanda hamlelerini yapıyor, hitlere gelince yahudilere katliam uygulaması değil beni tiskindiren sınır dışı edeceğine zevkine kadın çoluk çocuk demeden onları akla hayale gelmeyecek yollarla katletmesidir o yüzden diyebilirimki kim ne ederse kendine eder, yahudiler müslümanları katlediyor fakat dikkat ederseniz savaşlarında gene de mantıklı bir yol bulunabiliyor, hitler gibi kafese sıkıştırıp kuş gibi yemiyorlar müslümanları. ki ben o kadar yahudiler nasıl öyle katliama uğradı halada anlamış değilim. hiç bir direniş bile yapmamışlar.

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:



    bence dahi ötesiydi! en hoşuma giden faliyeti ise okadar yahudiyi diri diri yakmaları!






     


    sen hastasin..


    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek
    Mao Zedung değil , Mao Zedong

    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burculi
    burculi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mayıs/2003
    Dişi
    Hitler - The rise of the evil ...seyredin

    ''-Hayatım boyunca senin gibi bir kız aradım.. -Hayatım boyunca senin gibi erkeklerden kaçtım...''
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:


    Mao Zedung değil , Mao Zedong


    aslı Mao Çetung dur bize böle geçmiş....Yaw Tugrul Baba sen Doğu türkistan da çinin sincan uygur bölgesinde türklerin ezildiğini söylersin......tarihi değerlendirmek için DİYALEKTİK i öğrenmek gerekir....

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kavgam
    kavgam's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2005
    Erkek

    hitler dahi zeki bir insan buna sözüm yok... zekilik ve diğer insani özelikleri üstün olabilar.. ama fikri açıdan aptalın biriydi... faşizmin halkalara çekitrdiği zülüm ve eziyeti bir kez daha dünyaya göstererek bu illetin emparyalist para babalarının  ve diğer halk düşmanlrının çıkaları  uğrunaa dünyayı istedikleri gibi yöneten ve çekinmeden insan kanı döken bu köpekler oldukalrını kanıtlamış oldular.. öyleki bu azmış köpekler hıznı almayıp ezilen halkarın ürünü olan s.s.c.b'ne saldırmıştır..ama bu hem onun sonu hemde şavasın bitmesiyle dünyanın kurtuluşu olmustur. bunu lenin'in yiğit şavaşçıları başarmıştır... staline gelince tarihe baktığımzda stalin'in leniin'in sınırları aşan işleyen bir sosyalsit sistem gerçeğine karşı çıkarak karşı dewrim politikası yürütmüştür  ve kendi diktatörlüğünü kurmuştur.. katliamlarınıı kınamak gerek ama staline bu kadr kin kusanalr abd nin yaptıkalrına da duyarlı olslr sewnrm... yasasın marksizm lenizm ve düya dewrimcileri....


    zafer umudunu kavgaya sürenindir
Toplam Hit: 29053 Toplam Mesaj: 128