folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Adolf Hıtler? (Anket Tadında Munazara)



Adolf Hıtler? (Anket Tadında Munazara)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek

    kavgam, komunizmde din özgürlügü biraz palavra olur cünkü din basli basina komunizm icin bir sorundur, sermaye gibi, özel mülkiyet gibi..cikis noktasi benim de destekledigim sekilde olacak olan ruhban sinifina karsidir ancak sonucta din sistematik bir sekilde yok edilmek istenecektir.. bir de asiri heyecanini fanatikligine bagliyorum.. insanligin kurtulusuna hicbir ideoloji tek basina cözüm üretemedi üretemez.. diger bir deyisle yaratilmis olani yaratilmis olan kurtaramaz.. hicbir düsüncede fanatik olmayin.. siz ideolojiler icin yasamayin, degismeyin gelismeyin, ideolojiler sizin icin insan icin yasasin gelissin degissin..


    Sana bir kitap önerecegim, onu bulup okuyacagini umut ediyorum.. Ilich Ramirez Sanchez Carlos -nam-i diger Çakal Carlos- un Fransada hapishanede yazdigi "Devrimci Islam" kitabi..


    umarim sen de insani insan gören ve insana yakistigi degeri veren iki düsünceyi felsefeyi anlayisi sentezler ve daha güzel yasanabilir bir dünya icin kurtulusun, Devrimci Islamda diger bir deyisle Sosyalist Islamda olacagini görürsün.. Ekonomik yapilanmasi sosyalist, siyasi ve hukuki yapilanmasi Islami -seriat degil- Kuran referansli olan teokratik sosyalist ayni zamanda demokratik bir sistemde..


    Bu kitap bu anlayisin temel bible'i diye bunu önermedim, ben bu kitap ile bunu kazandim diye de degil, aksine bu düsünceyle zaten sahipken karsilasip alip okudugum bir kitap.. aksine bu kitap biraz teröre farkli bir bakis acisi kazandirmaya calisan bir kitap ayni zamanda Marksizme Islami yönde cok tutarli bir elestiri mevcut ve belki bu kitabi okuyarak sende bu pencereden bakabilirsin artik..


    Ne sosyalizme inanacagim diye inancindan olan insanlar olmali bence, ne de inancima bagli kalacagim diye sosyalizmi insanca görüp de lanetleyenlerden olmali.. cözüm fanatiklik yerine biraz diyalog ve acik görüslülükte.. yaraticidan gelenden degil yaratilmis olandan fedakarlik etmek sartiyla.. bilmem anlatabildim mi..


    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ağustos/2005
    Erkek
    hitleri savunan arkadaslar suna cevap versin yarın bigun almanyadan hitler gibi bi herif cıkıp ordaki turklerin kökunu kurutup onların a.....koyup buna saflastırma adı verirse o zaman da aynı ilkeyi savunabilecekmisiniz merak ediorum.....o zaman da ırakdan amerikadaki insanlar turkler için coook ii oldu o insanlara onları sabun  yapmayıp kozmetik de mi kullansaydık diyince mutlu olursunuz....(turkler su anda gecmişteki yahudilerin yaptıgı gibi almanyayı yonetmeye basladı yani problem aynı)saygılarla...

    serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeTs
    NeTs's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2005
    Erkek

    Fistandantilus bunu yazdı:



    Athzai_Khaine bunu yazdı:


    Fistandantilus bunu yazdı:


    . Yeri geldiğinde çok aptalca kararlar aldı ve bu çöküşü getirdi.


    katılmıyorum çünkü ÇÖKÜŞ filmi dahil neredeyse bütün kaynaklar Hitlerin en üst rütbede komutanlarının  son yıllarda Hitlerin bütün emirlerinin tam tersini yaptığını söylüyor. Eğerki bütün emirler tam anlamıyla uygulanmış olsaydı belkide bir çöküş olmayacaktı


    Sovyetlere saldırması en büyük hataydı ne yani komutanalrı mı saldırdı sovyetlere :)


    Sonucta Führer'ın bı amacı  olması gerekıyordu o zmn sartkarında alması gerektınıgı dusundugu bır yerdı burda sadece Hitler deıl tum Nazi Partisi hatalıdır cunku sunu unuttular Rusya'nın cok ıı bır dostu war kıs


    Sigara İçmek Öldürür....:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    ırkı türk olmayan bir cengiz han cengiz hanı seviyor ve yaptıklarını seviyormusunuz deseydiniz başımla bereber derdim aama hitler türklere bi faydası veya zararı olmamış istisnalar dışında yorum yok

    Anti Envato
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roswell
    roswell's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek
    4 taraftan esir alınmış bir milletin ırkçı duygularını kullanarak başarı ve aynı zamanda çöküşe götürecek kadar zeki ama milyonlarca insanı öldürecek kadar da cani bir adamdı.

    Like the roses needs the rain Like the poet needs the pain...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek

    hitlerin a.k size bişi olmasın


    bu arada hijyen önemlidir. :)

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    Dimi a.q. ben diyorum hitler acaip dindar bi insan... Bakin simdi... Insanlarin dogal arzusu ---> Sex ( e her zaman olmuyo o yuzden ) ---> Masturbasyon ---> Orgazm ---> cenabetlik ---> Banyo ---> sabun ---> Yahudi r bakin adam sirf biz cunup gezmeyelim die elinden geleni ypamis a.q.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    yuzyilin mukemmellerinden birisi bence.uygulamalari  insanlari etkilemesi isradan bi  alman koylu cocugu almanya yi dunya nin bir numarasi yapmistir bence bakiniz kaynaklara 1932-1939.ama yanlis uygulamalari cokusunu getirdi ama olan milyonlarca insan oldu .sunu kesinlikle savunurdum o zaman su anki dunya degilde amerika tersine almanya nin daha hakim oldugu bi dunya da olurduk.o kesin.bu bizim acimizdan da iyi olurdu bence tarihi muttefiklik gibi.tabii ben bunu savunmuyorum ama.farkli bi global cerceve ye sahip olurdu  dunya bence.ingiltere ve amerika kutup lu bi dunya dan nefret ediyorum.

    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    yahudileri yakmasi iyi bir olay,topundan nefret ediyorum orospu cocuklarinin.Dunya yahudilerin elinde zaten..

    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    Dünya daki en gereksiz , en aptal , en hasta adamlardan biriydi.Ne dahisi siz salak mısınız dahiler insanlık namına ii bişey yapmadıkça dahilikleri kendilerine kalır.YahudiLer her ne kadar bize göre ii bir toplum olmasada onların öldürülmeleri yokedilmeleri bizi alakadar etmez.Bunları yapanlara destek olmak ise yahudileri yakmaktan daha kötü daha aciz ve beyinsizlerin işidir.


    İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 29066 Toplam Mesaj: 128