Adolf Hitler-Kavgam
-
kıtabı yarısına kadr okudum sonra sıktı ben ikinci dünya savasını anlatır dıye aldım kıtabı adam kıtabda kendınden baska bısey anlatmıyor
-
Bir çok kitabı bir çok kişi okuyabilir sıkılmadan, yarısı anlar.Kavgam ı da okumaya çalışan insanların yarısından çok daha fazlası bırakır.Kitabı bitirinlerinde çok azı anlar zaten.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
kitabı okudum güzel aslında okunması gerekiyor bunun en büyük nedeni sokakta hitler ne yaptı veya kimdir diye sorduğunuzda bildiği tek şey milyonlarca yahudi öldürdü bu kitabı okuyarak aslına herşeyi görebiliriz okumanız demek onu desteklemeniz demek deildir bunuda unutmayın...
-----------------------------Bende okuyalı baya oldu. Eyw. kardeşim aynen katılıyorum düşüncene. Yanlız şunuda belirteyim, adamın bi amacını vardı o amaç için senelerce bekledi ve bi çoğunu hayal olmaktan kurtarıp hayata geçirdi. Bu yönden yani amacının takipçisi olup hayatını buna adaması örnek teşkil ediyor. Adamın fikirleri ne kadar büyük olursa olsun bence desteklenmemeli. çünkü çarpık fikirler ışığında diktatörlüğe dayanan yaptırımlar insanlık tarihinde her zaman ayıplanmış ve kınanmıştır. Dediğim gibi hayatından bazı şeyleri gözlemleyip onları bilelim yeter, örnek ve ekol seçiceksek bence kendi padişahlarımıza bakalım daha dirayetli,sağlam fikirli ve harbiden imkansızları başaran devlet adamlarımız vardı. Hitlerin tek artısı bence yahudileri insan fırınlarında yakmasıydı onun haricinde kafasında biraz var galiba yani pek normal biri değil. nitekim intihar ederek ölmüştür otoriter bi devlet adamı yada komutan veya karekter sahibi bi insan intihara teşebbus etmez.Acizliktir, basit insanların işidir.
-
eexper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Evlendi.
Bknz: Eva Hitler.