Adolf Hitler-Kavgam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

kıtabı  yarısına  kadr  okudum    sonra  sıktı ben  ikinci  dünya  savasını  anlatır dıye  aldım kıtabı  adam kıtabda  kendınden baska bısey  anlatmıyor 

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
     Bir çok kitabı bir çok kişi  okuyabilir sıkılmadan, yarısı anlar.Kavgam ı da okumaya çalışan insanların yarısından çok daha fazlası bırakır.Kitabı bitirinlerinde çok azı anlar zaten.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    kitabı okudum güzel aslında okunması gerekiyor bunun en büyük nedeni sokakta hitler ne yaptı veya kimdir diye sorduğunuzda bildiği tek şey milyonlarca yahudi öldürdü bu kitabı okuyarak aslına herşeyi görebiliriz okumanız demek onu desteklemeniz demek deildir bunuda unutmayın...

Bende okuyalı baya oldu. Eyw. kardeşim aynen katılıyorum düşüncene. Yanlız şunuda belirteyim, adamın bi amacını vardı o amaç için senelerce bekledi ve bi çoğunu hayal olmaktan kurtarıp hayata geçirdi. Bu yönden yani amacının takipçisi olup hayatını buna adaması örnek teşkil ediyor. Adamın fikirleri ne kadar büyük olursa olsun bence desteklenmemeli.  çünkü çarpık fikirler ışığında diktatörlüğe dayanan yaptırımlar insanlık tarihinde her zaman ayıplanmış ve kınanmıştır. Dediğim gibi hayatından bazı şeyleri gözlemleyip onları bilelim yeter, örnek ve ekol seçiceksek bence kendi padişahlarımıza bakalım daha dirayetli,sağlam fikirli ve harbiden imkansızları başaran devlet adamlarımız vardı. Hitlerin tek artısı bence yahudileri insan fırınlarında yakmasıydı onun haricinde kafasında biraz var galiba yani pek normal biri değil. nitekim intihar ederek ölmüştür otoriter bi devlet adamı yada komutan veya karekter sahibi bi insan intihara teşebbus etmez.Acizliktir, basit insanların işidir.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    eexper bunu yazdı:

Evlendi.

Bknz: Eva Hitler. 

Toplam Hit: 5376 Toplam Mesaj: 35