folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Adolf Hitler Suikastta Ölseydi Nolurdu



Adolf Hitler Suikastta Ölseydi Nolurdu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2005
    Erkek

    DkN_JaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    cogu sacmalık maddelerin. savas 1944 de deilde 1950de biterdi belkide hitler olseydi. hitlerin salakca askeri manevraları yuzunden nazi almanyası savasın son donemlerinde yenilgiye yenilgi katmıstır. japonya maddesi dahada sacma. dogu batı blokları ap ayrı bi sacmalık. dunyayı bloklastıran rusya-abd dir almanya ile ne alakası var bunun. kore savası baska bir sacmalık. kore savası komunizm ile alakalı bir savas. nazi almanyası komunistmiydi ne alaka? abd nin vietnama saldırması ile ne alakası var onuda cozemedim. pkk ile de alakası tabiki yoktur. ırkcılıkda fransız devriminden sonra boy gostermeye baslamıstır bununlada alakası yoktur. kuresel terorlede uzaktan yakından bag kuramadım. valla hocam hangi gazeteden buldun bilmiyorum ama alıntı yaptıgın yazar okuzun onde gideniymiş
    -----------------------------

    hacı bi kere almanyanın savaş kaybetme nedenlerini ben şöyle biliyorum; almanya 2. dünya savaşında mevzi savaşlarını bırakıp yıldırım taktikleri kullanmıştır. şöyleki, hızlı hücum sağlam ikmal, hava ve olduğu yerde deniz kuvvetleri yardımı. bunlarla düşmanı panikletmek ve bölgeyi almak. bu çok iyi işleyen bir taktikti ki rusyada kara ve çamura saplanana kadar. birde hitlerin faşistliğinden korkan komutanlar son zamanlarda hitlere yalan söylemişlerdir. hitler bu yüzden çok kan kaybetmiştir.

     

    almanya 50 yılda 2 dünya savaşı yapmış ve yine 50 yılda dünyanın en gelişmiş sanayisine kavuşmustur. avrupa ülkelerine yapılan en ihracatların en büyüğü almanya ya aittir.

     

    hitler ölseydi ve dünya savaşında tam olarak yenilmeseydi rusya dağılmaz abd her canı sıkıldığında sağa sola saldıramazdı. amerika  almanya ve dağılmamış bir rusya ile uğrasırken veya almanya bunlarla uğrasırken kimse pkk gibi bi olguya hizmet edemezdi. 

     

    benim düşüncemde bu.. 


    savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    card_zede
    card_zede's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    hitler'in yahudi olduğuna dahil iddaalar var.savaşı çıkarışının da tek nedeni bu büyük ortadoğu projesi bu yılları için kapsayn bi proje bence o kadar yahudini ölmesi yahudiler için önemli deil önemli olan şuan için vadedeilen topraklarda olmalarıdır. bu projelerininde rayda yoluna devam ettiğinin göstergesidir.

    ama olatın pkk boyutunu anlayamadım...


    sitem etme allaha günahkar olursun;gönül verme kuluna isyankar olursun.....
Toplam Hit: 3388 Toplam Mesaj: 23