folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Adoptöre Kablosuz Olarak Bağlana Bilirmiyim

Adoptöre Kablosuz Olarak Bağlana Bilirmiyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başlığın kusuruna bakmayın iyi anlatamadım galiba şimdi adaptörü bilgisayara bağlayıp modeme kablosuz bağlanmak değildi adaptörün kendisini bilgisayara bağlamadan kablosuz erişim sağlamak ordan modeme bağlanmak istiyorum mümkünmü

yani adaptör başka odada olucak bilgisayar başka ben önce adaptöre bağlanıcam ordan modeme

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

Neden böyle bişeye gerek duydun anlamadım ama, dediğinin mümkünatı olduğunu hiç sanmıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

sanırım arkadaş repeater demek istemiş.

yanlış anlamadıysam modem'in çok uzakta. sende adaptörünü başka odaya koyup arada bağlantıyı sağlasın istiyorsun. doğru anlamışmıyım?

bunun için repeater denene şeyler var. modemle uzaklığın çoksa araya koyuyorsun bitane bunlardan. modemden aldığı interneti sana ulaştırıyor.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

acces point ile halledebilirsin

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    -----------------------------

sanırım arkadaş repeater demek istemiş.

yanlış anlamadıysam modem'in çok uzakta. sende adaptörünü başka odaya koyup arada bağlantıyı sağlasın istiyorsun. doğru anlamışmıyım?

bunun için repeater denene şeyler var. modemle uzaklığın çoksa araya koyuyorsun bitane bunlardan. modemden aldığı interneti sana ulaştırıyor.

yok hocam senin söylediğinde şöyle oluyor wirelles yine bilgisayara bağlıoluyor modeme değil repeater bağlanıyor oda modeme bağlı olduğundan modeme onun üzerinden bağlanmış oluyoruz ama benim istediğimde benim wirellesım başka odada bilgisayarım başka odada modemimde başka odada olucak ben kablosuz olarak önce wirellesa ondan sonra modeme bağlanıcam

access point ile bunu yapabilirmiyim nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar demek istediğimi bide resimli anlatayım belki cevap gelir

bunu şuna takıp şuna bağlanmak değilde

şununlakablosuz olarak şuna bağlanıp(arada mesafe var)ordan şuna bağlanmak istiyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

modem kablolu modem sanırım?

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LasTMohicaN bunu yazdı:

hayır bildiğin kablosuz modem zaten normalde adaptörle bağlamıyorum dahili wirelles ile bağlanıyorum şimdi böyle bir ihtiyaç doğdu bişi deniycem

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

LasTMohicaN bunu yazdı:

hayır bildiğin kablosuz modem zaten normalde adaptörle bağlamıyorum dahili wirelles ile bağlanıyorum şimdi böyle bir ihtiyaç doğdu bişi deniycem

hmm yalnız o adaptörü kullanabilmek için yine bi bilgisayar gerekli değil mi

ayrıca adaptör iki aygıt arası iletişim sağlayabilir mi

sanırım yapamazsın hocam...

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

olmaz öyle bişey.ama derdini anladım.sana bir access point ya da diğer adıyla repeater lazım

http://kocaer.me
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

olmaz öyle bişey.ama derdini anladım.sana bir access point ya da diğer adıyla repeater lazım

tamam hocam bide şöyle anlatıyım şimdi modemi unutun benim uzaktaki bir adaptöre bağlanmamlazım peki bu repeater iki wirelles arasında bağlantı kura bilirmi şöle yani

laptopun dahili wirellesıyla repeater a ordan başka bir wirellesa ondan modeme bağlana bilirmiyiz mesela

Toplam Hit: 2021 Toplam Mesaj: 14