folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Adoptöre Kablosuz Olarak Bağlana Bilirmiyim

Adoptöre Kablosuz Olarak Bağlana Bilirmiyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

aynen katılıyorum. sana bi accsess point lazım. elindeki usb wireless adaptörü kullanarak dediğin şeyi yapman imkansız.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

aynen katılıyorum. sana bi accsess point lazım. elindeki usb wireless adaptörü kullanarak dediğin şeyi yapman imkansız.

hocam anlatamıyorm galiba durumu modeme uzak olma sorunu yok ben bişi deniycem

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

tamam hocam bide şöyle anlatıyım şimdi modemi unutun benim uzaktaki bir adaptöre bağlanmamlazım peki bu repeater iki wirelles arasında bağlantı kura bilirmi şöle yani

laptopun dahili wirellesıyla repeater a ordan başka bir wirellesa ondan modeme bağlana bilirmiyiz mesela

yani sen; laptop'un dahili wireless'ı kullanarak, uzaktaki BAŞKA bir wireless adaptör aracılığıyla modeme bağlanmak istiyorsun.

UZAKTAKİ wireless adaptör'ün sanallaştırma özelliği varsa (windows7'de olduğu ama gizlendiği söylenen özellik gibi) o adaptör üzerinden hem modeme bağlanırsın hemde kendi laptopu'una bağlanırsın. ikisi arasında internet paylaşımı yaparsın.

=

wireless repeater :)

---

bunu yapma amacını söylesen farklı bir çözüm yolu buluruz ;)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 2022 Toplam Mesaj: 14