Adoptöre Kablosuz Olarak Bağlana Bilirmiyim
-
aynen katılıyorum. sana bi accsess point lazım. elindeki usb wireless adaptörü kullanarak dediğin şeyi yapman imkansız.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
aynen katılıyorum. sana bi accsess point lazım. elindeki usb wireless adaptörü kullanarak dediğin şeyi yapman imkansız.
-----------------------------hocam anlatamıyorm galiba durumu modeme uzak olma sorunu yok ben bişi deniycem
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
tamam hocam bide şöyle anlatıyım şimdi modemi unutun benim uzaktaki bir adaptöre bağlanmamlazım peki bu repeater iki wirelles arasında bağlantı kura bilirmi şöle yani
laptopun dahili wirellesıyla repeater a ordan başka bir wirellesa ondan modeme bağlana bilirmiyiz mesela
-----------------------------yani sen; laptop'un dahili wireless'ı kullanarak, uzaktaki BAŞKA bir wireless adaptör aracılığıyla modeme bağlanmak istiyorsun.
UZAKTAKİ wireless adaptör'ün sanallaştırma özelliği varsa (windows7'de olduğu ama gizlendiği söylenen özellik gibi) o adaptör üzerinden hem modeme bağlanırsın hemde kendi laptopu'una bağlanırsın. ikisi arasında internet paylaşımı yaparsın.
=
wireless repeater :)
---
bunu yapma amacını söylesen farklı bir çözüm yolu buluruz ;)