Adsense Hesabı Satılıktır [ Hiç Kullanılmadı ]
-
Muridler 4 ay önce başvurduğum hesap bugün onaylanmış. Hesaba ihtiyacım olmadığı için satıyorum.
İstediğim fiyat 2o lira. Hiç kullanılmadı, kod oluşturulmadı, hiçbir siteye konulmadı dolayısıyla banlanma riski yok..
CAPS:

-
Hocam google kupon satışı forum kuralları gereği yasak. Hele ki adsense hesap satışı bence hepten yasaktır. Google çok ciddi yaptırımlar getirir siteye. Tamam 1 konudan birşey olmaz düşüncesi hakimdir sende ama kanımca sakat işler bunlar.
Zaten böyle hesapların satışı anlaşma gereğide yasak diye biliyorum.
-
r1o'da yasak olduğunu biliyorum. tbt de yasak mı bilmiyorum. yasaksa silinsin konu lütfen..
-
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------
r1o'da yasak olduğunu biliyorum. tbt de yasak mı bilmiyorum. yasaksa silinsin konu lütfen..
-----------------------------Zaten kupon satış yasağını ben iletmiştim forum kurallarına girmesini. Çünki r10 bu konuda google`dan uyarı maili almıştı. Bizimde başımıza gelmeden önlemini alalım dedim.
-
oha oha OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
nasıl bişiy bu la :D
ben üye oluyorum 3-4dkya adsense açılıyor :S başlıyorum para kasmaya 20 liramı OHAAAAASSSS
msn satayım bende adsoyahxxxxxx3@hotmail.com 50 lira dsfsdf
yapmayın arkadaşlar domainmi satıyosunuz adsense almak 3dklık iş adam gibi üyelik bilgilerini doldurun 3dkda kredi hazır aman adsense
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------oha oha OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ben üye oluyorum 3-4dkya adsense açılıyor :S başlıyorum para kasmaya 20 liramı OHAAAAASSSS
yapmayın arkadaşlar domainmi satıyosunuz adsense almak 3dklık iş adam gibi üyelik bilgilerini doldurun 3dkda kredi hazır aman adsense
-----------------------------dalgamı geçiyon aQ
6-12 ay bekleyenler var ne 3-4 dakkası
-
Hoca tbt de adsense satışı yasak diye birşey yok o r10 da geçerli. Hocam ben hiç adsense hesabı satın almadım. Biraz bilgi alabilirmiyim bu satış nasıl gerçekleşiyor. Benim bilgidiğim adsense hesabında isim soyad değiştirilmiyor? Hesap etkinleştiril di mi? (google pin adresine ulaştı mı?) Biraz bilgilendirirsen sevinirim. Hesabım var ama iptal etme ihtimalimde var. Teşekkürler.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca tbt de adsense satışı yasak diye birşey yok o r10 da geçerli. Hocam ben hiç adsense hesabı satın almadım. Biraz bilgi alabilirmiyim bu satış nasıl gerçekleşiyor. Benim bilgidiğim adsense hesabında isim soyad değiştirilmiyor? Hesap etkinleştiril di mi? (google pin adresine ulaştı mı?) Biraz bilgilendirirsen sevinirim. Hesabım var ama iptal etme ihtimalimde var. Teşekkürler.
-----------------------------isim soyad değiştiriliyor. o eskidendi. hesabı hiç kullanmadım diyorum pin geldi mi diyosun?
-
hayırlı satışlar hocam tbtde öyle bir yasak yok :)
illegal dünya burası :)
-
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------6 12 aymı oofofodsfsdogo max 4dk :D
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------6 12 aymı oofofodsfsdogo max 4dk :D
-----------------------------hoca o zaman git aç açamayan olursa bu hesabı alır şov yapmaya gerek yok. takdir edersinki kimsenin parasını zorla almıyoruz..