Adsense Hesabı Satılıktır [ Hiç Kullanılmadı ]
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------oha oha OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
nasıl bişiy bu la :D
ben üye oluyorum 3-4dkya adsense açılıyor :S başlıyorum para kasmaya 20 liramı OHAAAAASSSS
msn satayım bende adsoyahxxxxxx3@hotmail.com 50 lira dsfsdf
yapmayın arkadaşlar domainmi satıyosunuz adsense almak 3dklık iş adam gibi üyelik bilgilerini doldurun 3dkda kredi hazır aman adsense
-----------------------------oruç sağlam vurmuş..
Benden hızlı adsense alanını tanımadım ben bile 2 saatten erken alamıyorum
@ Ben MinervaL abimin üyelikle yazdım yanlışlıkla :D
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi alması sorun değil ama adsense hesabının alıcı adını ve adresini değiştirebiliyormuyuz ? işte o var..
-----------------------------evet değiştiriliyor.
-----------------------------değiştirilmiyor diye biliyorum
-----------------------------hoca alacaksan kanıtlıyım. almayacaksan değiştiriliyor değiştirilmiyor yarışına sokma beni.
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------ben kreyziye beleşe verdim :D
hepsibeleş :Ç
-----------------------------eyw. da ben hiç hatırlamıom ne yaptım :D
yarın notlarımı bi kontrol edeyim kullanayım onu :D
-
yoldayım şimdi eve gidince denicem almayı en son 3-4 ay evvel aldım 3-4dkya mail geldi frameleri ayarladım cod verdi koydum 0.18 centte poara olmuştu hepsi 10dk sürmüştü alla alla :D
saten bi arkadaşın sitesi sandboxa girmişti 28.sıraya benim maille girmiş gmailine 3 gün sonra düzeldi sandboxtan 1. sayfaya çıktı :D
-
Niye satıyorsun ki para edermıs gecen sene bende almıstım sıte ıslerıyle ugrasıyordum.DAha sonra yuzune bakmadım
-
Ben tüm sülaleme hesap açtım En fazla 2-3 gün sürüyor Şanslıyım galiba Hayırlı Satışlar UpUp
-
hesap 3o liraya, tahribat dışındaki bi elemana satılmıştır.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------yoldayım şimdi eve gidince denicem almayı en son 3-4 ay evvel aldım 3-4dkya mail geldi frameleri ayarladım cod verdi koydum 0.18 centte poara olmuştu hepsi 10dk sürmüştü alla alla :D
saten bi arkadaşın sitesi sandboxa girmişti 28.sıraya benim maille girmiş gmailine 3 gün sonra düzeldi sandboxtan 1. sayfaya çıktı :D
-----------------------------sandbox'a giren site dizinde ne arar hoca sallama :) :P
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------yoldayım şimdi eve gidince denicem almayı en son 3-4 ay evvel aldım 3-4dkya mail geldi frameleri ayarladım cod verdi koydum 0.18 centte poara olmuştu hepsi 10dk sürmüştü alla alla :D
-----------------------------sandbox'a giren site dizinde ne arar hoca sallama :) :P
-----------------------------sand box nedir öğrenmesi lazım :D 2007 de girdim bende öğrendim bir sürü kaynak okudum :)
site tekilimi ozaman için 1000 iken 30 a düştü :) düşünün artık