Adsense Kardeşliği !
-
birisi bişey söylesin zmn versin mail istesin ya :S bende varım dedim
-
bendevarım pm atın
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------
Adsense hesabı açıp piç etmenize gerek yok. Böyle yapay tıklamalarda adhood, reklamstore, adtech vs yerli alternatifleri kullanın ;)
tecrübe konuşuyor :) bizde iki üç yıl öncenin adsense kardeşiyiz. yaşlı adsenseciler :) -
baron_27 bunu yazdı:
habib_mx_tr bunu yazdı:
Adsense hesabı açıp piç etmenize gerek yok. Böyle yapay tıklamalarda adhood, reklamstore, adtech vs yerli alternatifleri kullanın ;)
tecrübe konuşuyor :) bizde iki üç yıl öncenin adsense kardeşiyiz. yaşlı adsenseciler :)
Hocam öncelikle merhaba :) Benim adsense piç olmamıştı ama 20 kişiden 15'i banlanmıştı heralde. Dediğim gibi en güzel yerli alternatifler. -
Planzero bunu yazdı:
bendevarım pm atın
-----------------------------hocam bana PM atıcaksınız msn adresinizi 20 kişiye ulasınca ben herkeze ileticem bütün msn listi henüz 11-12 kişi oldu..
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
habib_mx_tr bunu yazdı:
tecrübe konuşuyor :) bizde iki üç yıl öncenin adsense kardeşiyiz. yaşlı adsenseciler :)
Hocam öncelikle merhaba :) Benim adsense piç olmamıştı ama 20 kişiden 15'i banlanmıştı heralde. Dediğim gibi en güzel yerli alternatifler.
-----------------------------Bu grupla tıklasmstk daha önce baron_27 saolsun az tıklamadı :) ama işte free host otel motel scriptleri tutmuo be hocam , benim site kendiliginden googledan biraz hit de aldı o yüzden onayladılar bnm 150 $ odemeyi..
Habib hocam snde dini içerikli bi site wardı ? Google yamuk yapmamıstr umarım :) ödemeyi aldnmı ?
-
cLust3R bunu yazdı:
habib_mx_tr bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
habib_mx_tr bunu yazdı:
Hocam öncelikle merhaba :) Benim adsense piç olmamıştı ama 20 kişiden 15'i banlanmıştı heralde. Dediğim gibi en güzel yerli alternatifler.
-----------------------------Bu grupla tıklasmstk daha önce baron_27 saolsun az tıklamadı :) ama işte free host otel motel scriptleri tutmuo be hocam , benim site kendiliginden googledan biraz hit de aldı o yüzden onayladılar bnm 150 $ odemeyi..
Habib hocam snde dini içerikli bi site wardı ? Google yamuk yapmamıstr umarım :) ödemeyi aldnmı ?
Evet islam dersleri vardı ramazanda tekil 3k ya vuruyordu aldım ödememi hala da banlanmadım tam pr6 oldum reselleri aldığım firma iflas etti canım sıkıldı taşımadım :) şimdi elinin artığı bi blogspot günlüğüm var 200 civarıda hiti mutlu mesut yaşıyorum :) -
bende katılayım denemekte fayda var belki zengin oluruz :W
-
Yokmu daha katılan arkadaşlar bukadar ürkmeyin plz:( illa adense olması şart değil maksat bir birimize destek olmak
-
Merhaba arkadaşlar .. Bende varım en baştan beri okuyamadım ama ayrıntıları p.m den mi atacaksınız.
Şu anda sitemde yok adense de yok ama ben tıklarım :) her gün düzeni :)
Benimkide açılınca siz devam edersiniz ..