Adsense Kardeşliği !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

Zxone bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba arkadaşlar .. Bende varım en baştan beri okuyamadım ama ayrıntıları p.m den mi atacaksınız.

Şu anda sitemde yok adense de yok ama ben tıklarım :) her gün düzeni :)

Benimkide açılınca siz devam edersiniz ..

-----------------------------
    sen gel msne ben sana tıklıcam orda

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

ADSENSE grubuna katılan üyelere adsense msn list i PM ile birer birer yolluyorum , toplam üye sayısı 12.

Daha yeni katılmak isteyen olursa onlarında msn lerini ileticeğim , adsense grubuna katılmak isteyenler MSN adreslerini PM ile yollasınlar..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

Arkadaşlar , bana PM atan herkezin websitesinin oldugu bir domain listesi olusturduk , listeye yeni katılan arkadaslar oldugu zaman güncellenecektir o yüzden lütfen arada bir http://www.wowticaret.net/sonliste.rar  linkini kontrol edip yeni üyeler olup olmadıgına bakınız..

http://www.wowticaret.net/sonliste.rar  adresindeki domain listesini indiriniz..

Listenin içindeki html dosyayı sık kullanılanlara yada istediginiz bi yere kayıt ediniz ve her gün o listedeki websitelerine girip reklamlara tıklayınız..

Fakat ziyaret ettiginiz websitesinde en az 10-15 saniye dolastıktan sonra reklama tıklayınız ve acılan reklam sayfasında en az 5-6 saniye durunuz..

Boylece adsense konusunda ban yememiş olursunuz.. Lütfen listedeki her siteyi kendi sitenizin reklamına tıklıyormus gibi düşünün ve oyle davranın (=

Yeni üye olmak isteyenler , MSN ve websitesi adreslerini PM ile bana atsınlar.. Listeye güncelleyelim..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    konuyu hortlatmak gibi olmasin ama bu grubun durumu ne oldu ?
Toplam Hit: 13356 Toplam Mesaj: 45