Adsense Kardesliği
-
Epey yazı yamıştım şimdi toparlayamayacağım hiç.Aslında bu tür konular silinirken bir uyarı sistemi olsa güzel olur ya neyse.Sonuçta konu 15-20 gündür vardı bugün farkedildi bugün silindi.Yanlış yere açılmış kopyala/yapıştır olmayan yazılar için 12 saat gibi bir süre güzel olurdu yazının yedeğini alabilmek açısından.
-
Güzel kardeşim hit ve raiting almak ve bunu farklı ip lerden gerçekleştirmek istiyorsan gerçi sitenizin içeriğini bilmiyorum ama mesela dizifilm siteleri yayınlanmamış bölümün örneğin spartacus 2. sezon 1.bölüm izle gibi ki daha 1.sezon bu hafta bitti yazıyorlar sizde acaba bir umut diye tıklıyor ve raitingi alıyorsunuz bana ters demezseniz bu yolu deneyin yapan çok çünkü....
-
adsense öldu hocam , günde yaklasık 50 kişi reklama tıklıor hepside gerçek siteye giren ziyaretçiler google ın verdigi para 0,60 USD , 0,70 USD . ayrıca daha önce bir cok kez bu tarz adsense kardeşligi grubu kuruldu hiç biri tutmadı , size tavsiyem dikkatinizi daha hayırlı işlere vermeniz :) , ilk kuruldugunda iyiydi gerçi 100 dolar fln yapmıstık gruptaki arkadaslarla ama cogu banlanmıstı bn odemeyi almıstım.. Fakat ozmnlar google 2 tık a 1 dolar fln veriodu şimdi leşşşş
-
Yorumları okumadım.. biri uyarmıştır mutlaka ama.. Olmuyor arkadaşlar, adsense kalpsiz gözünüzün yaşına bakmaz basar banı.Yazık olur.Girmeyin böyle şeylere.Kimle dans ediyorsunuz ? Google (:
-
dün 17 tık olmus farklı ıplerden 0.90 dolar vermiş bugün 12 tık olmus 0.60 dolar vermiş çok az veriyor baska yeni açılmış ve gelişmekte olan bi site için hangi reklam çeşitini önerirsiniz.