folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsense Pin‘İ Teşekkür Diye İteleyen Genç

Adsense Pin‘İ Teşekkür Diye İteleyen Genç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

:D az önce bir haber okudum. adsense support'tan gelen pin'i teşekkür olarak gösterip haber yapmışlar.

http://www.aksam.com.tr/yasam/dunya-devlerinden-turk-cocuguna-tesekkur/haber-317455

https://www.facebook.com/reyenis12 :D 

Mustafa bunu yazdı

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

3 YIL İÇİNDE 3 LAPTOP PARÇALADI  xD

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

hadi adsense pinlerimizi haber yapıp popi olalım :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

La siktirsin amk bunun açılış sayfasından Google'ı kaldırsan internete giremez. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

Ben anlamadığımdan ’nasıl oluyor’ dedim. ’Baba ben program yazıyorum onların açığını buluyorum.

dwqdq

türkiye işte abi :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

6inch laptop almış artık sorun yokmuş. Vay anasını demekki önemli olan boyu değil işlevi lafı yalanmış.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

buraya koptum :D

Baba ben program yazıyorum onların açığını buluyorum. Bu programları satıp para kazanacağım’ dedi. Bir süre sonra Google’den mektup geldi. Oğlum kendisini sitelerine yönetici yapmak istediklerini söyledi. Ben de ’Oğlum sen küçüksün bildiklerini söyleme seni kandırırlar’ dedim. 4 yıllık üniversite bitirmiş Amerika’da stajyerlik yapmış bilgisayar mühendisleri bile oğlumun bildiğini bilmiyormuş. Daha küçük olduğu için kendi bilgisini kendine saklamasını, önce okulunu bitirmesini tavsiye ettim. Bu 3 yıl içinde 3 tane laptop parçaladı. Tabi bunun yaptığı işlere kullandığı laptoplar yetmiyormuş. Bilmediğimden bana da söyleyemiyor. Öğrendim, Enis’in yaptığı programları kaldırabilecek 6 inç laptop aldım. Şimdi bir sorun yok. Benim de anladığım bir şey değil. Bir çok sitelerden Google’den bile teklif var.

anil tarafından 20/Haz/14 17:18 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

6inch laptop almış artık sorun yokmuş. Vay anasını demekki önemli olan boyu değil işlevi lafı yalanmış.

Amerika’da stajyerlik yapmış bilgisayar mühendisleri bile oğlumun bildiğini bilmiyormuş. 6 inch laptop tüm işleri görüyor artık :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

Bir süre sonra Google’den mektup geldi. Oğlum kendisini sitelerine yönetici yapmak istediklerini söyledi. Ben de ’Oğlum sen küçüksün bildiklerini söyleme seni kandırırlar’ dedim.

Vay amk :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.milliyet.com.tr/dunya-devlerinden-turk-cocuguna-gundem-1900112/

Milliyet bile yemiş.Muahaha la bu adamların teknolojisi servisi vs yok mu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

bu ergeni boşverin de bu kamil sevi işini biliyor : )

http://blog.kamilsevi.com/whitehat/  buraya bakın adam ciddi ciddi google,yahoo,microsoft,wordpress,paypal  heryerde açık bulmus = )

saybirs tarafından 20/Haz/14 17:23 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 5361 Toplam Mesaj: 46