Adsense Pin‘İ Teşekkür Diye İteleyen Genç
-
manhyak bunu yazdı
3 YIL İÇİNDE 3 LAPTOP PARÇALADI xD ben günde 3 tane parçalıyorum o da en az
-
nurulmac11 bunu yazdı
http://www.dailymotion.com/video/x1zwe9n_dunya-devlerinden-turk-cocuguna-tesekkur_news
heykır lan çocuk dalga geçmeyin !
"15 yaşındayım hack'liğe 9 yaşında başladım 6 yıldan beri uğraşıyorum 2 yıldır profesyonel olduğuma inanıyorum."
Holy'nin yöneticilik teklif etmesini istiyorum.
-
Çocuğun gelecekteki olası kariyerini piç etmişler.
-
işte türk medyasının kalitesi
-
BBC'de bile "uzay boşluğundan 15 kat daha soğuk bilgisayar üretildi" diye haber çıkıyor müridler, sadece Türk medyalarına özel bir durum değil bu.
Bu gazetelerin teknoloji editörlerinde sike sürülecek akıl yok. Gerçekten artık bu teknoloji bölümlerinin editörlerinin/yazarlarının troll olduğunu, birbirleriyle yarışmak için böyle yaptıklarını düşünüyorum. Bu kadar mal olunmaz amk.
Edit: yanlış hatırlamıyorsam tagext demişti, hatırladığım kadarıyla yazayım.
"Benim teknoloji editörü arkadaşım var, onların yüzüne de söylüyorum aptal olduklarını" :D
pcdoktor636 tarafından 20/Haz/14 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Zaytung haberi gibi amk
-
Haha çocuğa bak sırf yeni laptop almak için babasını kandırmış.
-
Babasiyla dalga geçmeyin amk. Adam ne bilsin cocuk ne diyorsa onu demiş google ne desen bilmez adam. Çocuk iyi bu boklar yapiyor zannetmis.
-
Fdumanli bunu yazdı
aksam'ın sitesinde adsense zarfı resmini kaldırmışlar puahahha
ahaha yorumumdan dolayı olabilüü :D
-
Bu ülkedeki haberleri bile yabancı ajanslardan takip etmek lazım. Büyük ajanslar bu saflığa nasıl düşer? Demek ki 9-10 yaşlarındaki çocukların youtube üzerinden cmd rengi değiştirip "hek" öğrettiği videoları keşfetseler Türk hackerlar destan yazıyor diye ana sayfa haberi yapacaklar. Geçenlerde çıkan Iron Man çakması illustrasyonu "askere zırh yaptı, yerli Tony Stark" gibi başlıklarla vermişlerdi.