folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Adsl Account Heyk :) İçine Sincek Olan Varsa Gelsin Çünkü Garantili :)

Adsl Account Heyk :) İçine Sincek Olan Varsa Gelsin Çünkü Garantili :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ben kullanıyorum ama heran yakalanıcam korkusu var içimde.Eğer sonradan pişman olmucaksanız bu dökümanı okuyun ve uygulayın.Şifre bulacağınıza garanti veriyorum!!!
    Öncelikle tahribat dosya arşivinden superscan programını indirin(başka bi yerdende olabilir) daha sonra port setup listten sadece 21 , 23 ve 80 nolu portlara sırayla selected diyip apply diyoruz.Başka açık olan portlarda var,onların selected işaretlerini kaldırıp apply diyoruz ve save diyip kaydediyoruz.Şimdi belirlediğiniz ip aralıklarını taratıyorsunuz.Yanında artı işareti olanlardan bazıları işimizi görür.Siz sırayla hepsini deneyin çünkü aynı aralıkta birden fazla account çalabilirsiniz ;) sağ tıklayıp telnet diyorsunuz,açılan uyarı penceresine ok diyorsunuz.Telnet açılacaktır.Eğer bağlanamazsa kendi kapanır,bağlanırsa direk password yada login gibi bi yazı çıkarsa ona giremezsiniz,markası yazması gereklidir.Mesela bana d-link geldi diyelim yazıyosunuz kullanıcı adı ve şifreyi admin/admin dir d-linkin.Hemen altta "Login succesful" yazarsa olay tamam demektir.Şimdi bu ip noyu tarayıcıya yazıp enterliceniz.Yine bi uyarı kutucuğu çıkcak ve size kullanıcı adı şifre soracak.Yine telnette girdiklerimizi gircez (admin/admin) bağlantı olacaktır.Açılan sayfada solda seçenekler vardır.Onlardan "WAN" yazanını seçip wandaki seçeneklerdende "PPP" yi seçeceksiniz.En sağda üç küçük ikon var.Kalem gibi olana tıklayınca yeni bi pencere açılacaktır.O pencerede şifre ve ttnet adı yazar.İşteee buraya kadarki anlatımı her yerde bulursunuz ama bundan sonraki anlatım hiç bi forumda yok!!!Revelation kullanmayacaksınız!!!Başka bi şifre çözücü kullanmayacaksınız!!!Şimdi görünümden kaynaak kodunu göster diyip kaynak kodunu açacaksınız sayfanın,sayfada yazan ttnet adını aratın.Bi value=sallama@ttnet yazısı olacak.işte onun altındaki satırda value= yazacak ve o valuenin tam karşısında adsl account şifresi ;) hadi hayırlı olsun :) dediğim gibi sondaki şifre çözme taktiği tamamen bana ve pSYCHO ya aittir izinsiz başka forumlarda yayınlanamaz,TbTye sunumumuzdur :)
    Son kez söylüyorum,işin sorumluluğu bana ait deildir!!Kullanırsanız hakkınızda soruşturma açılabilir,ayrıca heran yakalanırım korkusuna kapılabilirsiniz!!Söylemedi demeyin!!!Birde şu modemin telnette girdiimiz şifreleri nerde bulabilirim diyosanız işte en kapsamlı default şifre arşivi;
    http://www.geocities.com/mehmetbukum/default.htm

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Fosilleşmiş yöntemler... Ayrıca o accountu kullanabilmeniz için o account ile aynı bölgede olmanız gerekiyor..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Sen öyle san ;) ben kullanıyorum hiçbir sorun yok.Dün bi sınırsız buldum az önce bi tane daha buldum şu anda kotalı olup olmadığına bakıyorum.
    idris35@ttnet ****** ehehe :D isteyene veririm.
    Bence aynı bölge olayı ya çalamayanların,yada sayfayı açıpta şifreyi alamayanların bi uydurması :D hani kedi ulaşamadıı ciere mundar dermiş ya :D O zmn (dökümanlardaki fistandilüs tarafından yazılmıştı galiba) dökümanlardaki account hackte nie öyle bi satır yazmıyo???

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Aferin, devam et..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Yazık!

Aynı şey sana yapılsa hoşuna gidermi?

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Hoşuma gitmez tabii :( o yüzden kotalıları kullanmıyom zaten :) bu kotalıymış.Ondan kullanılmaz!Ama kotasız bi accounttan her ay 200-300mb mp3te fena olmaz yani :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    @vida bizde ondan sınırsız bulmaya çalışıoz kotalıları ellemioz
    @a4 haklısın amk bölge önemli
    @rude boy dün bana verdiğinle bağlanamadım mesela bölge tutması lazım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    yav msne giremiom dün geceden beri anahtar bağlantıda sorun verio 7,5 msn sizdede ölemi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    benim elimde de adsl hesap bilgileri var birkaç tane ama kotalıyı sınırsız ypacağını falan sanmıyorum.O bilgiler sadece o hattaki bilgisayardan çalışır diye biliyorum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    kuytul olm bi cvp verin la msn açabilionuz mu?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    :) evet canavar kipin :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 17874 Toplam Mesaj: 23