Adsl Account Heyk :) İçine Sincek Olan Varsa Gelsin Çünkü Garantili :)
-
Arkadaşlar siz istediğinizi deyin.İsteyen dener,isteyen kullanır.Ben dökümanı en açık halde paylaştım gerisi size kalmış :)
-
OLM BEN NEDEN AÇAMIYOM anahtar bağlantı noktası hatasını verio:S
-
skype açık internet açık msne giremiom amk:'( sokuyum anahtar bağlantısına
-
Al olum bunu dene.İce cold,anahtar bağlantı noktası panzehir kodları :D
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
Aynen kopyala yapıştır çalıştıra enterla.Bişeyler silincek belki rest atmanı ister at reseti gir msne ;) -
Her Accountta oluyor mu ?
-
Hacı her accountta olurmu derken neyi kastettin anlayamadım :) bide dün akşamdan beri üç beş tarama yaptım zaten,3account çaldım ikisi kotalı biri kotasız.O kotasızı 4-5 kişi paylaştık şu anda arıyom bulursam veriyim ;)
-
Bide account isteyenler kendi ip aralıklarını versin taratcak aralık bulamıyom :P hem böylece kendi accountun bulundumu canın yanmamış olur ;)
-
bende dial up hesapları var.Taze taze :) Kullanan var mı :)
-
Aynı bölegede olmadan kullanamıyorsun abimin başına gelmişti kota fazla çıktı ama etrafımızdan bi ipneymiş tanıdığı sadece semt oluyor mesela karagümrük sadce bu çevrede olursan oda zor olsada kullanmama kul hakkı büyük günahlardan çıkar acısı bi gün sen devam et
-
Arkadaşlar iki tane sınırsız adsl accountu buldum.Bana biri yeter diğerini paylaşmak istiyorum,varmı isteyen???İsteyen pm atsın 2-3 saat sonra yollarım ;)
Toplam Hit: 17876 Toplam Mesaj: 23