ADSL De İNDİRİM!!!!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi

Türk Telekom müdürünün yaptıgı acıklamaya göre 256 KB sınırsız adsl ınternet erişimi 37 YTL...diğer limitli ve limitsiz kullanıcılar için gerekli biligiyi öğrendiğimde wereceğim...

HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

yıLan derisi ayakkabi giyer,kemer takar,çanta kuLLanır modeLLi arabaya binerim..TiKKy im heMde aLLahına kadar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    saolasın melek gerçi ben limitli kullanıyom ama sen yine de saol.

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    limitli ile 256 nın uzerı oLanları arıyorum bulunca ucretlendırmeyı yazıcam

yıLan derisi ayakkabi giyer,kemer takar,çanta kuLLanır modeLLi arabaya binerim..TiKKy im heMde aLLahına kadar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sevinilen şeye bak peah  adamlar 8-10 euroya yıllık girio varmı böle bişe yaw...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi

37 mılyonu odeyemıyosan kapattır hattını...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    37 deil 43 ytl
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    Az para mı 37 milyon ayrıca diğer ülkelerle kıyaslarsak (alınan hizmet ve ödenen para) bayağı fazla para

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    bırakalım dıger ulke muhabbetlerını o zaman gıdıp orda baglanın arkadaslar...256 sınırsız adsl erısımı 37 mılyon ...adamlar daha ne yapsın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    meLek bunu yazdı:

bırakalım dıger ulke muhabbetlerını o zaman gıdıp orda baglanın arkadaslar...256 sınırsız adsl erısımı 37 mılyon ...adamlar daha ne yapsın

para sorun değil sorun telekomun göz göre göre insanları kandırması....adsl ücretli çok pahalı bizim ülkemizde Rene fiyatları yayınlamıştı bi ara bi bak istersen...bizden çok geri olan ülkeler bile 8-10 dolara giriyorlar....sen hakkını aramayı bilmioyrsun birilerinin sana verdikleriyle yaşamayı kabul etmişsin...ama böyle yürümez...biraz mantıklı ol...telekom 100de 100 indirim dedi resmen 100 de 100 zam koydu sonra nasıl geri tmak zorunda kaldı 256 sınırsızlar için...milyonlarca insan tepki gösterdi işte önemli oln bu tepkiyi koyabilmek bir duruş sergileyebilmek gör o zaman 31 ytl iniyormu 7 ytl ye...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meLek
    meLek's avatar
    Dişi
    sana dıyebılecek bırseyım yok..ben gayet memnunun yasantımdan.herkesın fıkırlerı farklı saygı duymak lazım...weryansın etmemın faydası yok...neredeyse ınternete de bedawa gırelım dıyeceksınız...neyse saygı saygı saygı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek

SINIRSIZ(LİMİTSİZ) ADSL İNTERNET ERİŞİMİ TARİFESİ

Hızı (Kbps)Bağlantı Ücreti *Aylık Ücret
    256/64

52.345.865 TL
    52,35 YTL

43.473.684 TL
    43,47 YTL

512/12852.345.865 TL