ADSL De İNDİRİM!!!!!!!!
-
ADSL faturaları içinde tartışmayacaksınız herhalde :))))
-
Valla telekom indirim indirim dedi %100 zam yaptı.bunun altından da onun gibi bişe çıkmasında.zaten resmi bi açıklama yok telekomun sitesinde..
-
Ingilterede 20 paunda 8mbit veriolar, o da 50 ytl fln yapio
ben 25 paund odeyip 512 kullaniyorum, o ayri :) -
ADSL i bilmiyorum ben kablo TV kullaniyorum.256K baglanti kullaniyorum.gecenlerde ogrenmistim bi yerden kablo TV de de indirim oldugunu. aylik 40-50 geliyo.simdi 35 lira oducekmisiz.ama gecenlerde duymustum bugun de milliyet te okudum telekom ozellesince kablo TV ayrilmis tucsat diye bi sirket bakiyomus bu ise ADSL e karsi bu indirim uygulanmis ama aciklama da boyle denmemis tabii.bu arada kablo TV den turkiye de 8 ilde varmis.ben normal kablo saniyodum degilmis olay.
-
valla 10 mbit burda 100 ytl :D
-
computerwolf bunu yazdı:
yoq aman uzak dur..iddaa da senin olsun paranda ...
ulan bok herif her şeye maydonoz oluyorsun saçma sapan cevaplarından bıktım senin git o zaman dialup bağlan tosba siee... -
bloodless bunu yazdı:
computerwolf bunu yazdı:
yoq aman uzak dur..iddaa da senin olsun paranda ...
ulan bok herif her şeye maydonoz oluyorsun saçma sapan cevaplarından bıktım senin git o zaman dialup bağlan tosba siee...
Kimsin sen lan davar!Düzgün konus almiim ayamın altına hırbo -
ulan bok herif her şeye maydonoz oluyorsun saçma sapan cevaplarından bıktım senin git o zaman dialup bağlan tosba siee...
Lan beyinsiz ezik insan telekomdan kazık yiyorsun tatlı geliyor herhalde...ben sana çözüm önerisi sunuyorum senin önerin ne kazıktan zevk almak beyinsiz denyo...Ezik yazmak için yazma forma...Kızı görünce ağzının suyu aktı herhalde yalaka denyo...Adam ol.Benim saçma cevabımı göster bakim ezik insan...
-
bloodless edebinle takıl akıllı ol!!
Toplam Hit: 5673 Toplam Mesaj: 30