folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ADSL Hattı Paylaşanların Aboneliği İptal Edilecek

ADSL Hattı Paylaşanların Aboneliği İptal Edilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

"ADSL ile ilgili birçok uygun kampanya yapıyoruz ki, insanlar evlerine internet bağlatabilsinler diye. Bu yola başvurmalarına gerek olmadığını düşünüyoruz."

kampanya ya bak 2 yil boyunca hangi fiyat olursa olsun kabul ediyorsun bedava modem veriyorlar,
    dunyanin en dusuk hizina dunyanin en pahali ucretini veriyoruz

cucuk beyinli sanki herkes kendisi gibi milyon dolar maas aliyor, asgari ucret alipta oglu kizi universitede okuyan adamlar var, adam mecbur coluguna cocuguna internet aliyor kafelerde sunurmesin diye veya komsusundan internet istiyor colugu cocugu icin

CUCUK BEYINLI, kus bile o kadarcik beyni ile bunlari dusunurken adamin dusunceye bak yaptigina bak,

wireless i ne yapacaksin peki ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hatta türkiyede wirelessıda iptal etsinler...

Onlara ne lan, istersem 5000 bilgisayara dağıtırım onlaramı soracam a.k...

haklısın rene

dayı onların derdi para (: 4 kişi 256 kullanıp 50 ytl verceğine hepsi 1024 4 gb kotalı kullansa 29x4=116 ytl böle kullanan bizim buralarda çok var

adamlar hizmet vermek verine ceplerine daha fazla nasıl para koyacaklarını düşünüyolar.ne kadar küfür etsek az onlara (:

Edit : ahmethamdi.zengin@turktelekom.com.tr       adamın mail i bu ben bi kaç şey yazdım saygı çevçevesi içinde (: sizdende aynı çerçeve içinde yazmanızı örenirirm (:

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı:
    gelip evimi kontrol edecekde görecek sallaın zaten paylaşanda bina içindedir  yani mahalşle arasında paylaşan varsa harbi manyaklık deirm

Yaparmı yapar bunlar herşey beklerim.Verdikleri bktan hizmetin karşılığını beklerler.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hostmaster
    hostmaster's avatar
    Erkek

Bu telekom benim gibi sakin adamı bile çileden çıkartı sanane istediğim le paylaşırım istediğim istediğini yapar

aboneliği iptal e3deceklermiş  bune rahatlık rakip yok tabi tekel olunca böyle

ayrıyeten kafam girsin. hatta tüm mürüdlerin kafası girip girp çıksın

hata çıkmasın orda kalısn

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

adsl bırakıp geçerim kablolu internete çokta z.kimde yani.

hemde sözleşmeleri iptal etsinler bakın noluo Türkiyenin yarısından cogunun neti gider :) . bunu göze alamazlar bence.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Bizim mahalledeki internet kafenin internetini mahallede kullanmayan yoq aq :D Takmış adam kablosuz 2048 Kb adsl adaptörü olan çekiyo aq. Bence onu kapatırlarsa olay biter zaten. O kafeyi bence kapatsın i*ineler :)

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadows
    shadows's avatar
    Erkek
    nahhh onlerin önce doğru dürüst hizmet versinelrin sonrada ucuz bir fiyat versinler olmaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuchs91
    fuchs91's avatar
    Erkek
    abi nasıl yani ya bu konu nie bole bişi olduki bana bu konuyu açıklarmısın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    bende bi bakıma adsl bayisiyim dışardan bakkal manava dağırtıyorum baya abonem var :D böylece adsl faturasından da yırtıyoz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Şerefsiz TT.

Bu arada bakın bazı elemanlar milletin modemini yakmayı düşünüyodu.Adamlar size iyilik yapıyoı böyle bi tehlikeyi göze ala ala hattını paylaşıyo.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 3224 Toplam Mesaj: 21