ADSL Hattı Paylaşanların Aboneliği İptal Edilecek
-
"ADSL ile ilgili birçok uygun kampanya yapıyoruz ki, insanlar evlerine internet bağlatabilsinler diye. Bu yola başvurmalarına gerek olmadığını düşünüyoruz."
kampanya ya bak 2 yil boyunca hangi fiyat olursa olsun kabul ediyorsun bedava modem veriyorlar,
dunyanin en dusuk hizina dunyanin en pahali ucretini veriyoruzcucuk beyinli sanki herkes kendisi gibi milyon dolar maas aliyor, asgari ucret alipta oglu kizi universitede okuyan adamlar var, adam mecbur coluguna cocuguna internet aliyor kafelerde sunurmesin diye veya komsusundan internet istiyor colugu cocugu icin
CUCUK BEYINLI, kus bile o kadarcik beyni ile bunlari dusunurken adamin dusunceye bak yaptigina bak,
wireless i ne yapacaksin peki ?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hatta türkiyede wirelessıda iptal etsinler...
Onlara ne lan, istersem 5000 bilgisayara dağıtırım onlaramı soracam a.k...
-----------------------------haklısın rene
dayı onların derdi para (: 4 kişi 256 kullanıp 50 ytl verceğine hepsi 1024 4 gb kotalı kullansa 29x4=116 ytl böle kullanan bizim buralarda çok var
adamlar hizmet vermek verine ceplerine daha fazla nasıl para koyacaklarını düşünüyolar.ne kadar küfür etsek az onlara (:
Edit : ahmethamdi.zengin@turktelekom.com.tr adamın mail i bu ben bi kaç şey yazdım saygı çevçevesi içinde (: sizdende aynı çerçeve içinde yazmanızı örenirirm (:
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
gelip evimi kontrol edecekde görecek sallaın zaten paylaşanda bina içindedir yani mahalşle arasında paylaşan varsa harbi manyaklık deirm
-----------------------------
Yaparmı yapar bunlar herşey beklerim.Verdikleri bktan hizmetin karşılığını beklerler. -
Bu telekom benim gibi sakin adamı bile çileden çıkartı sanane istediğim le paylaşırım istediğim istediğini yapar
aboneliği iptal e3deceklermiş bune rahatlık rakip yok tabi tekel olunca böyle
ayrıyeten kafam girsin. hatta tüm mürüdlerin kafası girip girp çıksın
hata çıkmasın orda kalısn
-
adsl bırakıp geçerim kablolu internete çokta z.kimde yani.
hemde sözleşmeleri iptal etsinler bakın noluo Türkiyenin yarısından cogunun neti gider :) . bunu göze alamazlar bence.
-
Bizim mahalledeki internet kafenin internetini mahallede kullanmayan yoq aq :D Takmış adam kablosuz 2048 Kb adsl adaptörü olan çekiyo aq. Bence onu kapatırlarsa olay biter zaten. O kafeyi bence kapatsın i*ineler :)
-
nahhh onlerin önce doğru dürüst hizmet versinelrin sonrada ucuz bir fiyat versinler olmaz
-
abi nasıl yani ya bu konu nie bole bişi olduki bana bu konuyu açıklarmısın
-
bende bi bakıma adsl bayisiyim dışardan bakkal manava dağırtıyorum baya abonem var :D böylece adsl faturasından da yırtıyoz
-
Şerefsiz TT.
Bu arada bakın bazı elemanlar milletin modemini yakmayı düşünüyodu.Adamlar size iyilik yapıyoı böyle bi tehlikeyi göze ala ala hattını paylaşıyo.