Adsl İ Paylaşmak Tehlikeli Ve Yasaktır ( A.Q Tt Net )
-
slm müritler bu ayki faturada adsl i paylaşmak tehlikeli ve yasaktır falan gibi şeyler yazıo bizde 10 kişi kullanıyoz herhangi bir yakalanma durumunda ne ceza veriyolar, yakalanan varmı ?
-
bşi olmaz devam et, herkes müşterek kullanıo..
-
Yok Ya Bişey Olucağını Sanmıyorum Bu Mantığa Göre Düşünürsek İnternet Kafelerinde Her Bilgisayar İçin Ayrı Adsl Alması Gerekir Öyle Şeymi Olurmuş
-
devam et.
eğer yakalanırım korkusu yaşıyorsan. kabloları yerin altından bağla :) yakalanırsan milyarlar götürüyolar :(
-
bi tanıdk bişi dedi ondan bi sorayım dedim. netleri bozulmus telekom görewlisi gelmiş kabloları falan görmüş demiş eğer yakalanırsanız cezası var falan 5 milyar mı öle bişi dedi ben baska zaten bi yuhhhhhhh dedim. yalan atmıs falan dedim bugün faturanın yanında bi kağıt gelmiş adsli paylaşmak tehlikeli ve yasaktır die ondan dedim bi sorim tbt ye göte gelmiyelim.
-
hiç bi$i olmaz,ama dikkatli ol. Sakata gelirsin...
-
bizim sokakta 3 4 tane wireless var, ilk başta hepsi şifresizdi, birinden kullanıyodum çaktı dalgayı şifre koydu, ikincidede aynı durum, şimdi 3. kullanıyom bilmiyom ne zaman şifre koyar :D
ama ttnetin kabahati benim normal adsl 2 dakka bağlı kalmıyoki amk
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------devam et.
eğer yakalanırım korkusu yaşıyorsan. kabloları yerin altından bağla :) yakalanırsan milyarlar götürüyolar :(
-----------------------------aga yakalanırsan milyarlar götürüyolar demişin doğrumu gercekten :S
-
ABİ BU DENENLER DĞR MİLYARLAR ALIYOLAR İNT CAFEDE NASIL DERSENİZ O İNT CAFELERE ÖZEL TİCARİ İNTERNET VAR YANİ BİZDEN STANDART KULLANICIDAN DAHA FAZLA PARA ALIYOLAR
İNT CAFECİLER BUNUN İÇİN İZİNK ALIYODA AĞ KURUYO NE ZANNETTİNİZ_
Bİ YAKALANIRSANIZ MİLYARLAR KOYYOLAR Bİ TANIDIIMA OLMUŞTU ORDAN BİLİYRM
VALLLA AKLINIZ VARSA LAN AĞ KULLANDIINIZI KİMSEYE SÖLEMEYİN BEN 2 KİŞİYE DAATIYRM AMA HİÇ KABLO FLN GÖZÜKMÜYO:D
-
iyide baştan uyarıyomu herifler hem ne 5 milyarından bahsediyosunuz ulan adam vursan kefaret o kadar olmaz :D
-
Adsl sözleşmelerinizi iyi okuyonuz. Bu konu hakkında cezai yaptırımlar var. Suana kadar bende denk gelmedim ama istediği aboneye dava açar, her türlü paylaştığını ispatlar ve gerekli işlemler yapılır.