folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl İ Paylaşmak Tehlikeli Ve Yasaktır ( A.Q Tt Net )

Adsl İ Paylaşmak Tehlikeli Ve Yasaktır ( A.Q Tt Net )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onurvardi
    onurvardi's avatar
    Erkek
    sikeyim onun ispatladıgı şeyi ben tam mahallenin hepsine veriom ( aralarında tt de calısan bi ibne de var )

Temel erkekten bile çocuk çıkarır.. Korkun ondan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    hiç bi zikimide ispatlayamazlar. ağ kurduk deyip işin içinden çokta rahat çıkarsınız(müşterilerimden birinin başına geldi akıl edip bunu demiş telekom görevlileri arkalarına baka baka geri dönmüşler ). ağ kurmakta yasak değil ya. yalnız canı yananlarda oldu bilginize. en iyisi kabloları binanın içinden döşemek eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek lazım  

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

amk sınırla adsl mi komşuya verdim 29 gelen fatura 75 geldi, :D

15 -15 verecektik ama 50 ytl bana girdi anca 15 alabildim, sınırsız değilse vermeyin kimseye kablo mablo :S

hesabını bilmiyolar , amk ben ayda 1,5 gb harcıyom anca. adam günlük harcıyo 1,5 ğu :S

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Aynı yazı banada Geldi, Ne Yani Memleketim Tekelcileri Kazandıkları Onca Katrilyon yetmiyo Garibanın Halkı Daha Nasıl Zükerim Hesaplarımı yapıyo, Töbe Töbe Arkadaşlar Konu açarken insaflı olun yahu, Bazan hop bi Oturuyom Bazanda Hop bi kalkıyom yahu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    la_brasil
    la_brasil's avatar
    Erkek
    pc için pci wireless card veya usb wireless alıp net i ortak kullanın.yakalanırsanız ibnenin teki benim wireless ıma girmiş haberim yok dersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    biliğim kadarıyla aynı binada olanlar da sorun olmuyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

valla aynı bina farklı bina dinlemezler ..yazın bi kişiye vermiştim ..o ara netin anası zükülmüştü ..teknik servis çağırmıştım geldiğinde kabloyu gördü ..cezası var dedü ..lafını ..konuyu değiştirmek üçün  yazın sıcağında buz gibi kola neyüm ikram ettim ..geçiştirdim ..kola ile geçişmeyecek olsa ..efes Ice açacaktım :D

Şimdi konuya gelince ..bence tr nin dört bi tarafına önden bu bildiriyi dağıtıyolarsa ..yakında toplu katliam yapabilirler ..nitekim artık özellleşmiş bi kurum ..para her insan evladına tatlı gelir ..internet kullanıcısı/bağımlısıda ttnete küserek kendi kaybeder ..netsiz kalır ..yani ss yada ss bi şekilde ttnete bağlı kalmak zorunluluğu var.

Çözümü nedir ..kabloları sökün gitsin ..wire less'e geçin. Hatta talep çok olursa ben buraya tezgah açar wireless modem pazarlamacılığı bilem yaparım :-/

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

onurvardi bunu yazdı:
    -----------------------------
    mahallenin hepsine veriom
    -----------------------------

Ne mal varmış sende yahu ..performansına hayretlerim şaştı doğru :| ..hiç mi teklemiyosun  :|    

Baq şimdi bu yanlış anlar benü :D:D:D  

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    EmirReis ADSLden ayvayı yedin :P şaka bi yana benimde mahalleden bir arkadaş vardı yan komşusuyla ADSL hattı çekiyodu sonra bunu nasıl olduysa yakalamışlar artık birisimi şikayet etmiş bilmiyorum.Bunun sonucunda çocuğun tüm TürkTelekomla ilişkilerini kapatmışlardı.Telefon hattı olsun adsl hattı olsun herşeyini kapattılar.Şuanda çocukta ne internet ne telefon hattı var biraz alengirli bir iş :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Networkten oyun oynamak ıcın cektım. Sanane amk :P Gel senin elinede vereyim telekomcu kantırda. :)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
Toplam Hit: 3467 Toplam Mesaj: 25