ADSL İligili Bi Sorunum Var
-
ya amk ben fazla bişi indirmiyom kotam valla patır patır doluyoooooooo hadiii inndirmiyom doluyoo burda bide update ver hiç bişi update atmiyom ki amk valla ardaşşşlar ya biri benim ADSL kullanıyooo yada bi pc me girmiş bunu nasıl hallede bilirim yada nasıl önleye bilrim
NOT:kasperskys kullanıyorum 7.0 her hafta güncelleme pcyi tara yaparım sorundaçıkmıyorrrrrrrr
-
Telekom bu birader.Az girmeyi dene tek diceeim bu.srryy
-
Modem default şifreni değiştir.Yada birisi girmemişte olabilir , kotaya işlemesi için illa bişiler indirmen gerekli değil , youtup tarzı sitelerde sürekli video izliyosan vs. gibi şeylerden de etkilenir.Ama şifre değiştirme konusunda değiştirip garantiye al işi derim.
-
ya biliyorum youtube felan kotayı nasıl fakıyoo hatta karşı taraf bi cam açsın smk yo valla ondanbi sorunum yo tmm amk ama ben doğru düzgün uploand yapmıyom kiiii
-
bu telekomu bende zükecem ama sen video falan seyrediyosan oda dolduruyo kotayı yapacak bişi yok dikkat et biras bu ay benide sömürüyo doldu sayılır a.q
-
zükerrr benim hacker abilerim zükün amk zükün şerefsizler yaa amk
-
modemin wireles mi?
bide upload miktarın kotanı etkilemez ne kadar upload yaparsan tt senden upload için para almaz.
ödedigin tutar download için -
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ya yunus azcık delikanlı ol be amk
üniye gidicen hala yalwarıyon amk
senin saglam calısan hiç bişiyin yokmu :D
herşeyin bozuk lan :D
ne bozuk adamsın amk
-
ne demiş atalarımız tekrarlıyoruz..
"Telekom'a Kafam Girsin" (yakında bi domain alacam protesto şekli yapcam bende yeter a.q)
-
9.934.548.596
(9,252 GB)Kotaya bak aq sözde 4 gb kotalı kullanıoz
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ya yunus azcık delikanlı ol be amk
üniye gidicen hala yalwarıyon amk
senin saglam calısan hiç bişiyin yokmu :D
herşeyin bozuk lan :D
ne bozuk adamsın amk
-----------------------------ya birolum baksana amk yapamayacağımız bişiyi sorduk amk hatamı ettin müridlerden cvp geliyooo yapmaya çalışıyorum bişiler bakıcaz ama bugünde baktım benim kotanın A.Q valla hayatım yaptığım update 50 mb geçmezdi aha az önce baktım 1 gb geçmiş valla bişiler dönüyoo (gerçi update ye para almıyolarda yineden nasıl oluyorda doluyor amk) vallla hala anlamdım halledecek bi cvp da gelmedii he bu arada Darkcode kardeşimizin 4 gb lık kullanıyomuş(galiba sınırlı) şu demek istemezdimm 4 gb geçtikden sonra innndirdiğinn her 1=10 ytl biliyorsun dime