Adsl Kampanyası
-
ya bu aralık kampanyası herkes içinmi ben limitli luannıcıyım 2 gb herkese mi var :) 3 gb oldu da indiripde möte girmesin 2 gb tv de çıkıyor... fazla bilgim yok
-
Aralık ayı için geçerli kullanabilirsin.
Not: Cüzi miktara limitsiz kullanıcı adı ve şifre satılır =)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Aralık ayı için geçerli kullanabilirsin.
-----------------------------
geçende adam msn sifresini satıyordu :D simdi sende adsl şifrenimi satıyon:D way amk :D parasızlığın gözü kör olsun:D -
EmiRReiS bunu yazdı:
oo iyimiş :D -
EmiRReiS bunu yazdı:
pm attım abi, şu konuda bilgilendir şu müridi :D
-
benimde kotalı amk.4 gb olmadı bu ay kampanyadan dolayı 6 gb kullanma hakkım vardı.diyorum ya daha 4 gb olmadı gelen faturada 574 mb kota aşmış görünüyor.fiyat da artmış haliyle.kafayı yememek elde degil.bugunde haberlerde birsürü zam haberi verdiler.herşeye zam.amın uşakları bizde ögrenciyiz.adam 300 ytl ile aile geçindiriyor.biz ne yapacaz ne b*k yiyecez.yeter amk..Bugun aradım sikik telekomu, dedim boyle boyle bir durum var diye.adamlar güncelleme var dedi,telefonu suratıma kapadı.var mı böyle bir şey ya.hangi devirde yaşıyoz diycektim kapandı amk.şimdi telefon da banlandı.şimdi hiçbiyeri arayamıyorum.müşteri hizmetlerini arıyorum meşgule atıyor amk.konuşturmuyorlar.telekoma şabanın eşeğinin şeyi girsin amk :@ ebesini siktiklerim.
-
başkasının ttnet hesabıyla kendi modemeinden gireemssin girsen bile senin hesabın neyse onu ödersin öyle saçmalıkmı olur a.k telekoma başvurduğunda nasıl açtırdıysan öyle ödersin boşamı başvurup internet hesabını açtırıyorsun
ozaman hiç başvurma al birisinden ttnet şifresi bağla modemi gir öyle şeymi olur
-
:=)))))
-
1024 kullanıyordum bugun 2048 yaptım ındırımlerı cart curt olayı varmıs aylık 65 ytl odıcem:D 24 ay boyunca.D 2 pc 1024 of :D 100 mb 14 cekıyordu sımdı 7 dk cekıyor:D
-
Martech bunu yazdı:
1024 kullanıyordum bugun 2048 yaptım ındırımlerı cart curt olayı varmıs aylık 65 ytl odıcem:D 24 ay boyunca.D 2 pc 1024 of :D 100 mb 14 cekıyordu sımdı 7 dk cekıyor:D
-----------------------------rapid premiyum la 3 dk de çeker ozaman :|
-
walla bnde kampanyaya dayanarak kökledim adsl i:D Bol bol download yapıyorum =))