folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl Kampanyası

Adsl Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Aralık ayı için geçerli kullanabilirsin.

Not: Cüzi miktara limitsiz kullanıcı adı ve şifre satılır =)

bi kere kotam full olmuştu arkadaşın kotası boştu onun kullanıcı adı ve şifresiyle yeniden kurulum yaptım olmadı

nasıl ttnet sayfasından şifreyi değiştirince hangi sayfayı açarsan aç hep aynı sayfa çıkıyo ya işte o sayfa çıkıyodu kendi kul.adı ve şifrenle tekrar kurulum yapmanı istiyo 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    he eskiden aynı bölgeden denggetirsen farklı kullanıcı ile bağlanıyordu.denedik test ettik sene 2005 ti şimdi oluyormu bilmiyorum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Öncelikle bazı kullanıcı adı ve şifreler ile istediğin yerden sınırsız bağlanabilirsin. Bunlar özeldir, herkezde olmaz. Bunun dısında sizin kullandığınız kullanıcı adı ve şifre ile bağlanmaya kalkarsanız VCI Uyumsuz olayına düşer ve Nms tarafından düzeltmeden giderilemez. Siz denemeyin. Ve şaka bi yana bunları kimse ile paylaşmam...

Bunun dısında bi arkadas güncellemeden bahsetmiş, evet bugün ve dün güncelleme vardı programlarda. Ama kimse asla ve asla suratına kapamaz, kapayamaz. Bu görüşmeler dinleniyor, denetleniyor. Ve telefon açamayorum felan demişsin, abartma istersen, böyle bir şey olamaz. Senin hattından kaynaklanan sorun vardır... 

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    nası yani bu ay 2gb beleş mi var ben anlamadım biri açıklasın

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLuesLive
    BLuesLive's avatar
    Erkek
    • yaw kesin bişi varsa soyleyin zaten 2 aydır kota asımı yedim 114 ytl geldi fatura limtsiz yaptırsam daha karlı olcaktı aq
    •  
    • bu ay 4gb lılara 2 gb hediyemi  ???????????????? 

....// iLeTisim : run0@Live.Com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1-31 Aralık içerisinde kullandığınız limite + 2gb hediye (sadece aralık 2007 ayı için geçerli)

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

ibosoft bunu yazdı:
    1-31 Aralık içerisinde kullandığınız limite + 2gb hediye (sadece aralık 2007 ayı için geçerli)

ewet güzel kardesim.bende oyle biliyordum ama bu ay için sadece benim kullandıgım 4 gb yeni olmuş kotam.adamların aralık 2007 dönemine ait bana gönderdikleri faturada kota aşımı 570 mb gözüküyor.gel de zinciri koyurma amk :|

telekoma hüseyin turan'dan acayip hayvanlar parçasını calmanızı istiyorum. 

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightmare22
    Nightmare22's avatar
    Erkek
    Emirreis eskiden başkasının kullanıcıadı ve şifresiyle girebiliyoduk şimdi girilmiyor ? varmı bi çözümü ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Nightmare22 bunu yazdı:
    Emirreis eskiden başkasının kullanıcıadı ve şifresiyle girebiliyoduk şimdi girilmiyor ? varmı bi çözümü ?

Böyle kullanıcı adı ve şifreler var ama sen kullanamaz ve bulamazsın... 

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Zuhaahaha 5,91 gb :)
Toplam Hit: 2819 Toplam Mesaj: 21