ADSL Kullanan Varmı Aranızda?????
-
ewt ip sabit ancak proxy tarzı yöntemlerle ip yi değiştirebilirsin
-
su an sivas tayim ve ne adsl ne kablo net var
cafenin birinde 256kb baglanti var diyince daldim iceri
adamlar frema relay almislar
istersen senin evede baglariz diyorlar
bilen varsa frame relay i biraz anlatabilirmi ? -
yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl tdm modem+ routerı 1.300.000.000 TL. almıştık. nete bağlandığın yer cafeye yakınsa sana bir lan kablosu ile sana bir uç verebilirler. telekomun sayfaasına baktıysan 64k. frame relayın pvc ücreti 350 milyon. önceden bağlantım 128k idi.. pahalı gelince 64k ya düşürdüler. valla şu anda dial-up bağlantıyı mumla arıyoruz
-
Frame relay paket anahtarmalı bir wan teknolojisidir..eğer x.25 kullanılırsa maksimum 64k ya kadar çıkabilir..
-
ARKADAŞLAR ADSL BAĞLANTININ BİRDEN FAZLA BİLGİSYARDA KULLANILMASI YASADIŞIYMIŞ.İNTERNET CAFELERDE BU BAĞLATININ KULLNILMASI YÜKLÜ BİR MİKTARDA PARA CEZASI VARMIŞ.
-
yasayı getirsinler bana yok böle bişey yalannn
marmaris bölgesinde dağıtımı aile şirketimiz üstlendi böle de bişey yok o kadar otel bunu tek makinada kullanmak için mi alacak veya 2 mbit lik bir bağlantı tek makinada ne işe yarayabilirki ??? -
adsl de ip değişse hemen geçerdim
adsl serverlar için falan çok iyi ama....
( proxy hiçbirzaman sağlam diyildir ) -
değişiyo baba proxy ile biz değiştirdik ama surekli kontrol etceksin adsl servrı seni ping yağmuruna tutbiliyo :)))
-
Şİmdi 128k lık adsl bağlantı ücreti 50 milyon civarında 256 k lık ise 155 milyon civarında:
Bu nedenden dolayı iki tane 128 k lık adsl hattı kiralasak bunu yazılımsal veya donalımsal olarak birleştirme imkanımız var mı? -
kullandığın routera bağlı eğer elinde bu şekilde bir girdiği kaldırabilecek cihaz varsa ki böle bi makine siemens de var bununla 4 tane hattı bile bağlarsın yaff
biriside frame relayı sormuş bak onuda anlatayım bir tur wan bağlantı, modemi ayarlarken görmüşsündür x25 diye bişey varya işte o frame relay liesed line kadar geniş bir bant yok ama ppp den iidir gene cunku hat sana ait ve sadece senin kullanımında insanlar x25 i yanii frame relayı adsl zannediyorlar hatta burda turk telekomdaki herif bile öle zannediyor deli ettiler gecen gunde beni adsl i biz daatıyoruz marmarise ve dahada daıtımına başlanmadı adam her tarafda adsl varya diyo bana biz butun kollejlere verdik diyo :))) frame relayı basmışlar gecmişler :))
Toplam Hit: 11687 Toplam Mesaj: 42