ADSL Modem Öneriniz
-
usbli hiç bir modem tavsiem deildir ayrıca arkadaş asus alırsan üstüne kalır demiş benim yazdıgım hangi seri iyicene bi bak asus c serisinde ısınma derdi yok kalite yani kulaktan dolma bilgilerle iş yamayın git bilgisayarcıya bi sor fiyatları ama sakın sakın usb alma benim tavsiyem ethernetli olandır
-
zoom alma , hızlı çalışıyo Ok. , ama çabuk bozulduğu söyleniyo mekanizması o hızın getirdiği rehaveti kaldıramıyomuş , airties ve inca tavsiyemdir , ama inca fiyatı ve kalitesi ile çok cazip
-
zoom koLpa , yalan ... x4te öle x5te coq kullanşsız v cok sorun cıkarıo -bn kullanmadım ama kullanan cok tandık var- x6 için bişe diemicem...
-
ben u.s robotics kullanıyorum . sorunda yasamadım .
-
airties te sorun çıkarıyor ısınma sorunu var ama türkiyede en çok kulanılan modem olarak airties olarak sölenilior
-
teknosa da ınca var 84 ytl veb cam hediyeli tavsiye ederim (4 portlu)
-
bişi dicem ama adsl modemlerde tanınmış markalar hep sorun yapıyor. Zoom da kullandım Asusta,incada,mercuryde hepsi fos.
Şimdi geekadsl var nazar değmesin daha bişiciğini görmedim.Firewali murivılı her birşeyide var.Üstelik çokta pahalı değil 4portlu olanlarından tavsiye ederim. -
airties al kablosuz önemli diil diyosan dlink
-
Hah tabiki Airties al hıcbır sorun yok cok ıyı bı modem ayrıca turk yapımı bılıyomusunuz bılmıyorum ama barkot numarası 869 la baslamayan herhangı bır urunden 90 alınan sey turkıyemıze 1 ıssız kazandırıyor.Ama tabiki kalite onemli bu sadece ekstra bilgiydi airties iyi modemdir
-
valla ben minton'um 40 ytl'lik usb modemini kullanıyorum canavar gibi aq :D , ama yinede içime sinmiyo , airties alcam ama pahalı bayaa , en isii inca'nın tek portlu adsl 2+ destekli modemlerinden birini almaktır valla ..
Toplam Hit: 9741 Toplam Mesaj: 38