ADSL Paket Değişimi- Öneriniz Nedir?
-
turknet 4 kg kotalı kullanıyorum.
Sınırsıza geçmeye karar verdim.
8 mbps kadar Netlimitsiz 49 TL
2 mbps limitsiz 63 TL
Hangi paketi önerirsiniz? -
hattının max kaç desteklediğini öğren 8'e kadar paketine geçip 1mbitle de bağlanabilirsin
ondan sonra iyi olanı buluruz. ama 8e kadar pakedi daha iyi bence..
-
ran bunu yazdı:
-----------------------------
turknet 4 kg kotalı kullanıyorum.
Sınırsıza geçmeye karar verdim.
8 mbps kadar Netlimitsiz 49 TL
2 mbps limitsiz 63 TL
Hangi paketi önerirsiniz?
-----------------------------2 mbps limitsiz 63 TL geçmen mantıklı olacaktır. 15 gb download için bütün ay perişan halde sürünme...
-
Noneyim
myblackworldweb
yorumlarınız için
teşekkür ediyorum.
-
kullananlara sorarsan 15gb'ı geçtikten sonra hızı düşürülene pek rastlamazsın :)
-
8 mbps kadar Netlimitsiz 49 TL tavsiyemdir hız mız düşmüyo a.q :)
saniyede 850k indirme keyfi yaşayın
videolarda takılma problemini unutun :)
-
Noneyim bunu yazdı:
kullananlara sorarsan 15gb'ı geçtikten sonra hızı düşürülene pek rastlamazsın :)
-----------------------------hocam arkadaşım büyük hevesle yaptırmıştı 8 mb i. ilk ay sorunsuz download etti. sonraki ay 15 gb ı geçince (2 gün) hızı 512 düştü :) yüzündeki ifade görülmeye değerdi.
-
10 günde ben %100 15 gb yi gecerim diyosan 2 mb limitsiz...
yok 1 ayda ortalama 20 gb download yapıyom diyosan 8 mb e kadar..
amam ben 3 ay oldu 15 gb yi her seferde gectim ama hızım düşmedi oda ayrı bi mesele :)
-
noneyim ve nolanded acaba modeminiz devamlı açık mı bir yerden duymuştum modemi 1 ay boyunca açık kalırsa hız düşmüyor diye :| cevaplarınıza göre fikir edinicem ;)
-
hypnot1c bunu yazdı:
noneyim ve nolanded acaba modeminiz devamlı açık mı bir yerden duymuştum modemi 1 ay boyunca açık kalırsa hız düşmüyor diye :| cevaplarınıza göre fikir edinicem ;)
-----------------------------modemle alakası yok :) bildiğim kadarıyla kotayı kontrol edebilen bi sistemleri mevcut değil. emirreiste bahsetmişti hatta böyle birşey olmadığını. yakalamazlarsa birşey olmuyor kısacası.
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------60 saattir açık ama 25 dakika önce kopup gelmiş :) kapanıp açılmasıyla aynı şey yani.