folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder ADSL Paket Değişimi- Öneriniz Nedir?

ADSL Paket Değişimi- Öneriniz Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

hazır yeri gelmişken ben de sorumu sorayım.Şu an 8 mb kullanıyorum güya ama emin değilim.15 gb geçme die bi olay da yok su an.

Yukardaki speedtest.com mu öle bi adresten ölçtüğüm;Aşagıdaki de yabancı bi site dslreports.com dan

Dün akşam ölçtüğümde de 950 kbps yazıodu. bu neden kaynaklanıo serverleardan mı?? yoksa türk telekom kısıtlamam mı yapıyor kafasına göre???

memento mori.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

rebellisch55

normalde bu değerlerin kaç olması gerekir?

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

8 megabit teorik olarak dakikada 1 mb indirmesi gerekiyor galiba ama henüz görmedim

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

Bende 1 limitsiz kullanıyorum. yanlış hatırlamıyorsam. 1Mb limitsiz aylık 45Tl ödüyorum en az 50-60 gb download yapıyorum. Ben şu 8mb bağlantıdaki olayın düzelip düzelmediğini merak ediyorum. 15 Gb i geçtikten sonra hız 512 k ya düşüyormu halen ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

turknet te 8 mb den düşme diye birşey olmuyor 6 aydır 8 mbe kadar sınırsız turknet adsl kullanıyorum ve hep 8 mb hiç düşmüyor kotam 100 gb'larda son sürat yani.. geç kardeş 49 tl

Toplam Hit: 2821 Toplam Mesaj: 16