Adsl Sınırsıza Geçiş
-
@Cia
Sen sınırsıza geçtiğinde mesela ay ortasındaydın.. o ay 4 gb kotasını aştın.. 7-8 gb kullandın diyelim.. 49 mu geliyor ? ben yine teknik desteği arayıp tam olarak ögreneceğim fakat bu konuda tecrübesi olanlar daha dogru olanı söyleyecektir.
-
bugün 13ü.. 1 inden 13 üne kadar kotalı hesap 13 den 30una kadar kotasız hesap..? adamın burda demek istedigi; kota aşımı varsa 49 + kota aşımı sanırım
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------@Cia
Sen sınırsıza geçtiğinde mesela ay ortasındaydın.. o ay 4 gb kotasını aştın.. 7-8 gb kullandın diyelim.. 49 mu geliyor ? ben yine teknik desteği arayıp tam olarak ögreneceğim fakat bu konuda tecrübesi olanlar daha dogru olanı söyleyecektir.
-----------------------------kullandığın kadar biniyo kendimden biliyorum :PP
-
4 gb yi geçtiğim kadar biniyo mu diosun yani.. kotalı gibi bu ay diosun yani?
-
olmaz bişey sen down yapmaya başla 49 lira faturan gelir rahat ol
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu ay deil hocam geçdiğin güne kadar biraz karışık ama ölee :)))
@editcan geçtin dedilerse indirmeye başla
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------bu ay deil hocam geçdiğin güne kadar biraz karışık ama ölee :)))
@editcan geçtin dedilerse indirmeye başla
-----------------------------ben sana olayı anlatayım o zaman.. ayın 13 ünde geçtim.. 2 gb kullandım 13 üne kadar.. sınırsıza geçtin dediler.. 20 gb download yaptım toplamda bu ayın sonuna kadar..kaç para ödücem :D
-
49 lira
-
Cia bunu yazdı:
49 lira
-----------------------------eminsin dimi hocam :) senin de mi bu şekilde oldu ?
-
evet emin olmasam bilke sen 20 gb down yapmışsın zaten giren girmiş vaziyette rahat ol
ek bilgi 4 gb kotalı kullanırken 500 gb down yapsanız bile en fazla 62 lira fatura gelir...