folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl Tarife Değişikliği

Adsl Tarife Değişikliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

4 gb sınırlı paketten sınırsız pakete geçiş yaptım. çözüm ortaklığındaki elemana ne zaman sınırsız olarak kullanmaya başlayabilirim dediğimde hemen başlayabilirsiniz dedi şimdi yüklenip yüklenmeme arasında kararsız kaldım kimi ay başında diyo kimi hemen diyo anlayabilmiş değilim bilen biri varsa acayip makbul geçecek?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Ben bi ay once 1024 6GB sinirlidan, 2048 sinirsiza gectim, 4440375'i aradim abi oldu dimi benim okeyto mudur dedim?

oldu dedi durzu

bi ay gecti fatura geldi

.... 

dur bi soguk su daha iciyim simdi yine aklima getirdin haci ya :D  

hersey bu naughty'nin yuzunden :D  

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    yani hemen geçmiyo diyorsun doğrumudur :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:
    -----------------------------
    yani hemen geçmiyo diyorsun doğrumudur :D

Evet haci denemeye kalkma bence :D dolayli yoldan demeye calismistim :D  cunku dogrudan soylemeye dayanamiyorum :| 

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    kota durumları bildigim üzre ay başından ay başına degişiyor yani her ayın birinde kotan sıfırlanıyor emirreis niçkli arkadaşımız ttnette çalışıyor pm at bi sor yardımcı olur sana

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

Çözüm ortaklarından yapılan tarife değiştirme işlemi gerçekleşmeye biliyor.

Zor durumda kalmak istemiyorsan 4440375 ara 3'ü tusla bilgi al tarife değişikliği olmadıysa online yaptır.

24saat içerisinde değiştirmiş oldugun tarife üzerinden kullanmaya başlayabilirsin...

LordVader bunu yazdı:

Ben bi ay once 1024 6GB sinirlidan, 2048 sinirsiza gectim, 4440375'i aradim abi oldu dimi benim okeyto mudur dedim?

oldu dedi durzu

bi ay gecti fatura geldi

.... 

dur bi soguk su daha iciyim simdi yine aklima getirdin haci ya :D  

hersey bu naughty'nin yuzunden :D  

Faturanda herhangi bi yanlışlık yoktur.

Sen ay ortasında örneğin 10'unda limitsize geçtin diyelim 20 gün limitsiz üzerinden 10gün limitli üzerinden yansıtılır günlük kotan
    120mb ise sen 10gün içerisinde bunu geçmiş isen faturanda kota aşım ücreti görürsün.

Ay ortasında değişiklik yaptıgın ıcınde ilk gelen faturada tarife limitli görünür.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    hocam ben 256kb 4gb sınırlı paketteyim

sana kaça patladı bide

şu anda en karlısı hangisi en akıllıcası hangisi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    256kb yokki kardeş sen ne kullanıyorsun.Neyse 1mbittir seninki 4gb 29YTL limitsiz 49YTL limitsiz karlıdır eğer aylık downın yüksekse :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    31 aralıkta limitsiz tarifeye geçtim. Elemanada sordum faturama ne zaman yansır diye. Şubatta gelir dedi. Bu ayki faturanın 29 ytl gelmesi gerekirdi lakin gelen fatura 49 ytl. Gidip itirazımı edicem paşalar gibi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ilkkez söylüyorum bunu belki :D telekoma kafam girsin. adam gibi bi sistemlerini oturtamadılar. hadi bu ay geçmesinde gelecek ayda geçmezde fatura kol gibi 64 ytl girerse bende telekoma girerim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Telefonla Tarıfe Degısıklı Yaptım.. 1024 den 2048 gecıste.. hemen olmustu telefonda ustelık:D hemen gecıyor hocam .. ucret ay basına yansıyor ..
Toplam Hit: 3740 Toplam Mesaj: 19