Adsl Tarife Değişikliği
-
4 gb sınırlı paketten sınırsız pakete geçiş yaptım. çözüm ortaklığındaki elemana ne zaman sınırsız olarak kullanmaya başlayabilirim dediğimde hemen başlayabilirsiniz dedi şimdi yüklenip yüklenmeme arasında kararsız kaldım kimi ay başında diyo kimi hemen diyo anlayabilmiş değilim bilen biri varsa acayip makbul geçecek?
-
Ben bi ay once 1024 6GB sinirlidan, 2048 sinirsiza gectim, 4440375'i aradim abi oldu dimi benim okeyto mudur dedim?
oldu dedi durzu
bi ay gecti fatura geldi
....
dur bi soguk su daha iciyim simdi yine aklima getirdin haci ya :D
hersey bu naughty'nin yuzunden :D
-
yani hemen geçmiyo diyorsun doğrumudur :D
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
yani hemen geçmiyo diyorsun doğrumudur :D
-----------------------------Evet haci denemeye kalkma bence :D dolayli yoldan demeye calismistim :D cunku dogrudan soylemeye dayanamiyorum :|
-
kota durumları bildigim üzre ay başından ay başına degişiyor yani her ayın birinde kotan sıfırlanıyor emirreis niçkli arkadaşımız ttnette çalışıyor pm at bi sor yardımcı olur sana
-
Çözüm ortaklarından yapılan tarife değiştirme işlemi gerçekleşmeye biliyor.
Zor durumda kalmak istemiyorsan 4440375 ara 3'ü tusla bilgi al tarife değişikliği olmadıysa online yaptır.
24saat içerisinde değiştirmiş oldugun tarife üzerinden kullanmaya başlayabilirsin...
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Ben bi ay once 1024 6GB sinirlidan, 2048 sinirsiza gectim, 4440375'i aradim abi oldu dimi benim okeyto mudur dedim?
oldu dedi durzu
bi ay gecti fatura geldi
....
dur bi soguk su daha iciyim simdi yine aklima getirdin haci ya :D
hersey bu naughty'nin yuzunden :D
-----------------------------Faturanda herhangi bi yanlışlık yoktur.
Sen ay ortasında örneğin 10'unda limitsize geçtin diyelim 20 gün limitsiz üzerinden 10gün limitli üzerinden yansıtılır günlük kotan
120mb ise sen 10gün içerisinde bunu geçmiş isen faturanda kota aşım ücreti görürsün.Ay ortasında değişiklik yaptıgın ıcınde ilk gelen faturada tarife limitli görünür..
-
hocam ben 256kb 4gb sınırlı paketteyim
sana kaça patladı bide
şu anda en karlısı hangisi en akıllıcası hangisi -
256kb yokki kardeş sen ne kullanıyorsun.Neyse 1mbittir seninki 4gb 29YTL limitsiz 49YTL limitsiz karlıdır eğer aylık downın yüksekse :D
-
31 aralıkta limitsiz tarifeye geçtim. Elemanada sordum faturama ne zaman yansır diye. Şubatta gelir dedi. Bu ayki faturanın 29 ytl gelmesi gerekirdi lakin gelen fatura 49 ytl. Gidip itirazımı edicem paşalar gibi.
-
ilkkez söylüyorum bunu belki :D telekoma kafam girsin. adam gibi bi sistemlerini oturtamadılar. hadi bu ay geçmesinde gelecek ayda geçmezde fatura kol gibi 64 ytl girerse bende telekoma girerim.
-
Telefonla Tarıfe Degısıklı Yaptım.. 1024 den 2048 gecıste.. hemen olmustu telefonda ustelık:D hemen gecıyor hocam .. ucret ay basına yansıyor ..