folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl Tarife Değişikliği

Adsl Tarife Değişikliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Telefonla Tarıfe Degısıklı Yaptım.. 1024 den 2048 gecıste.. hemen olmustu telefonda ustelık:D hemen gecıyor hocam .. ucret ay basına yansıyor ..
    hajı o hız değişikliği benimkisi kotalıdan sınırsız tarifeye geçiş :) ulan yüklenemiyorum film falan cekecektim :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    sınırsıza geçtiğinde kotayı aşmamışsan hemen o anda geçiyorsun kotayı aştıysan bidahaki aya kullanmaya başlıyorsn .. bende sınırsız a geçtiğimde (256 kb.ken) bi dahaki ay başlıyacağını söylediler eve gittim baktım bağlantı hızım 256 kya düşmüştü faturada sınırsız faturası geldi..

Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    fatX bunu yazdı:
    sınırsıza geçtiğinde kotayı aşmamışsan hemen o anda geçiyorsun kotayı aştıysan bidahaki aya kullanmaya başlıyorsn .. bende sınırsız a geçtiğimde (256 kb.ken) bi dahaki ay başlıyacağını söylediler eve gittim baktım bağlantı hızım 256 kya düşmüştü faturada sınırsız faturası geldi..
    eminmisin usta bak ona göre yüklenecem :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

bende aradım bugün kullanabilirsiniz dedi kullanıyorum :D ps3 e demo cekiyorum film cekecem rapid yok bari emule kullanayım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Tarife değişikliği 24 saat diye söylenir ama 1 saat içinde tarifen değişir. Modemi kapat aç tamamdır, serkan. Yada sen bana pm ile hizmet nonu yada alan kodu ile telefonunu ver, ben bakarım.

Benim asıl anlamadığım bu insanlar ne kadar cahildirler ki, ay ortasına hatta sonuna kadar limitli kullanır, limit aşımı yapar, sonra limitsize geçer ay sonunda ve neden bana bu kadar çok geldi der. Daha adsl hakkında bilgisi yoktur, ama sorsan hacker dır kendileri...

Komik insanlar... 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynı sorunu bende yaşıyorum kardeş.. daha bişi indiremedim abanamadım daha... nete.

buu ay gelsin faturam.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=55004

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    emirreis hacım pm attım sana simdi kafam böle allak bullak herkes bişey diyo tabi sen ttnet'de çalışıyorsun en iyi bilgiyi sen vereceksin haliyle.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Tarife değişikliği 24 saat diye söylenir ama 1 saat içinde tarifen değişir. Modemi kapat aç tamamdır, serkan. Yada sen bana pm ile hizmet nonu yada alan kodu ile telefonunu ver, ben bakarım.

Benim asıl anlamadığım bu insanlar ne kadar cahildirler ki, ay ortasına hatta sonuna kadar limitli kullanır, limit aşımı yapar, sonra limitsize geçer ay sonunda ve neden bana bu kadar çok geldi der. Daha adsl hakkında bilgisi yoktur, ama sorsan hacker dır kendileri...

Komik insanlar... 

emir pmyi attım mesajındanda üzerime alınıyorum. Tarife değişikliğini arayıp kafamıza göre yapmadık aradık sorduk ettik son gün 29 ytl gelsin diye kota aşımıda yapmadım. kalkıp cahil demeni kınadım.
Toplam Hit: 3739 Toplam Mesaj: 19