Adsl2 Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Çanakkale'de test yayını başladı!
    Çanakkale Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından bugün
    Çanakkale kordonbOyunda kurulan tanıtım çadırında 10mbit
    16mbit ve 24mbit lik ADSL/2 Plus bağlantıları
    internet kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Bağlantı hızının çok hızlı olduğunu söyleyen internet kullanıcıları; kesintisiz video seyredip online oyun oynayabildiklerini söylediler. Çanakkale Telekom İl Müdürü ADSL/2 Plus bağlantısının en kısa sürede altyapısı tamamlanan illerde yaygınlaştırılacağını açıkladı.

ADSL2 Nedir?
    ADSL çözümleri şu anda dünyadaki en popüler internet bağlantı çeşidi. DSL ailesi içinde yer alan farklı çözümler arasında en çok kullanılanı ise ADSL. Bunun altında yatan nedenler düşük maliyet, yüksek performans ve yaygınlık. Maalesef bazı kullanıcılar santrale olan uzaklık ve kalitesiz kablo bağlantısı gibi nedenlerden dolayı bu bağlantıyı kullanamıyor. Bu kullanıcılar başka alternatiflere yönelmek zorunda kalıyor.
    ADSL2 adlı yeni bir standartla; ADSL ailesi performansını ve sunulan özellikleri daha üst seviyelere çıkarmak üzere. ADSL2 olarak adlandırılan G.992 3 ve G.992,4 standartları ITU (International Telecommunication Union = Uluslararası Telekomünikasyon Birliği) tarafından onaylanmış durumda. Bu yenilik ile birlikte veri aktarım hızlan artacağı gibi kontrol özellikleri ve uyku modu gibi yeniliklerde ufukta görünüyor. Diğer can alıcı yenilik ise santrale olan uzaklıkların eskisi kadar sınırlı olmaması. Yenilikler bu kadarla da bitmiyor Bu yeni standartları takip edecek olan bir sonraki nesil gelinme ise ADSL2+ olarak adlandırılan G.992.5 standardı olacak. ADSL2+ standardının getireceği hız limiti ile birlikte şu an kullanmış olduğumuz ADSL bağlantısı hız limiti 3 katına ulaşacak.
    Bilindiği gibi ADSL standardı ile elde edilebilen en yüksek indirme hızı 8 Mbit/saniye. ADSL2+ ile vaat edilen en yüksek indirme hızı ise 25 Mbit/saniye, Bu değer ADSL2 içinse 12 Mbit/saniye. Santrallere olan uzaklıklar ile ilgili gelişmeler de sevindirici.

ADSL2+ Yolda...
    İlgi çekici bir diğer yenilik, ISDN hatlarında olduğu gibi ADSL2 hatlarını bir araya getirerek daha yüksek band genişliklerine çıkarılabiliyor oluşu, sınır değer olan 25 Mbit/saniye kapasitesindeki AD5L2+ hatları bir araya getirilerek bundan kat kat büyük band genişlikleri elde edilebilir. Bir örnek vermek gerekirse 6 adet ADSL2+ hattı bir araya gelerek 150 Mbit/saniyelik bir bağlantı elde edilebilecek.

ADSL2'nın odaklandığı temalardan biri$i internet üzerinden yüksek kalitede ve eşzamanlı görüntü izleme imkanı, HDTV gibi yüksek kaliteli yayınlar internet üzerinden rahatlıkla aktarılır hale gelecek. ADSL2 ve ADSL2+ standartlarının avantajla yanlarından birisi mevcut ADSL standardı İle uyumlu olmaları, Ülkemizdeki durum ADSL hizmeti ülkemizde biraz geç yaygınlık kazanmış olsa da Telekom tarafından Gerçekleştirilen fiyat indirimleri ADSL bağlantıyı en cazip çözüm haline getirmiş durumda. Özellikle aylık 29 YTL ödemeli abonelik çeşidi, çevirmeli ağ bağlantısını tarihe gömecek gibi görünüyor.
    Kullanıcıların çoğunun ADSL'e geçiş yaptığı su günlerde ADSL modem satıhları da had safhada, işte bu Noktada, hem bugünkü Gereksinimleri karşılayacak hem de geleceğe yönelik iyi bir yatırım olacak cihazları seçmek gerekiyor.

kaynak :donanımhaber

Not : Resim Şematiktir. Testten Alınma Bir goruntu değildir

ne değişir ki yine sömürecek türk halkını 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ayda 400 milyon isterler o 16 mbitlere.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Sonunda Kazığı Yien Gene Biz oLacağız, Buna Adım Gibi Eminim

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    bugunleri de görebildik şükürrr :D

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    aktarım hızı 1,62 mb Oha a.q :))) artık çalmama gerek kalmayacak bende upload yapabilecem oley beee:)))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    aktarım hızı 1,62 mb Oha a.q :))) artık çalmama gerek kalmayacak bende upload yapabilecem oley beee:)))

paran yeterse yaparsın :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ben çanakkaleye gidiyorum. buraya gelmesini bekleyemem. müthiş bir hız yaa. düşünsenize.

önceleri ben pc'ye yatişemiyordum. şimdi 1024 adsl kullanıyorum net bana yetişemiyor.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    daii almanyada 18 megabit :D baglanti 90 ( Euro ) yuro felan a.q :D yannıs deilsem o civarda:D burada böle bi baglanti olursa warya. abe nett die bişi gelmez.. çöker zaten alt yapısı yok :D bi daha net gelmez turkiyeye:D

Yetim düşler bekçisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Geliyor değil geldi bile. Hatta telekom un adsl sistem panelinde adsl2 görünüyo :Ç
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    KorteX bunu yazdı:
    daii almanyada 18 megabit :D baglanti 90 ( Euro ) yuro felan a.q :D yannıs deilsem o civarda:D burada böle bi baglanti olursa warya. abe nett die bişi gelmez.. çöker zaten alt yapısı yok :D bi daha net gelmez turkiyeye:D

Hoca ne 18 mbit 90 eurosu. Almanyada 16 mbit 30 euro sadece.

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    şakadır şaka... gerçek olsa paramız yeter mi? bu iş bizi aşar biz devam edelim
Toplam Hit: 5006 Toplam Mesaj: 35