Adsl2 Geliyor
-
bunar 20 mbit e 5 gb kota veririler :)
hadi diyelim , kabullenelim , bişiyi unutmayın :)
adsl2 modemler farklı , bazı modemler desteklemiyor, yeni modem parası çıkaracaklar bide :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bunar 20 mbit e 5 gb kota veririler :)
adsl2 modemler farklı , bazı modemler desteklemiyor, yeni modem parası çıkaracaklar bide :)
-----------------------------
ileriyi düşünen birisi olarak önceden modemimi adsl ve adsl2 destekleyen modelini almıştım :P -
Genki bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bunar 20 mbit e 5 gb kota veririler :)
ileriyi düşünen birisi olarak önceden modemimi adsl ve adsl2 destekleyen modelini almıştım :P
-----------------------------bende datron almıştım zamanında , millet ucuzundan alıyodu ben gitim 80 tl vermiştim zamanında :S
-
abiler saten piyasada 2 mbitlik bi bağlantı var anasını satayım kaç kişi kullanıo onu ? bu bağlantı buraya gelse nolcak anca arkadaşlarında dediği gibi cebine güvenen alır ötekiler ilkel hıza dewam
-
ya beyler o ilk sayfadaki download penceresi doğru mu?photoshop felan değil dimi.400 megabyte için tahmini kalan süre 3 dakika diyor.hahahaha ulan öyle birşeyi anca rüyamda görürüm diye düşünüyorum.bildim bilel 5 mb lık mp3 indirirken kalan tahmini süre 3 dakika oluyor.bunun 80 katı büyüklükteki dosyayı aynı hızda indiricem.hadi canıımm.telekom şu sistemi getirse ucuzda yapsa varya..interneti indiririm.bir dahada internet kullanmam:) offline olarak hallederim işimi.şaka şaka
-
baba yazıyı oku resmin nerden geldiğini anlarsın..
-
askeriyenin hızının 20 mb olduğunu düşünürsek ki öyle duydum etraftan ne derece doğru bilmiyorum 1 sn de cumburlop giriyosun
-
4 gb kota oldu şimdi..
5 gb kotayla verirler bunuda :P
-
Hüsnü, mehmet, osman, hasan toplanın lan toplanın internetleri birleştirioz!!
lsdfjkhkdjfghldkfj
-
Adsl2'nin pilot uygulaması 2006'da başladı, ama şunu hatırlayın yıllar önce adsl geliyor diye bir kıyamet kopmuştu sonra sınırlı sayıda adsl dağıtıldı ve bir buçuk sene bekledik, Adsl2 de aynı şekilde olacak 2 seneden evvel beklemeyin, pilot uygulama bölgelerinde ise ucuzdur çünkü onlar denek.
Yada Telekomun artık özel olduğunu düşünerek şöyle bir senaryo geliştirebiliriz; kalburüstü semtlere Adsl2 verilir ve fiyatı yüksek tutulur, diğer yerlere 2 sene sonra verilir.