Adsl2 Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bunar 20 mbit e 5 gb kota veririler :)

hadi diyelim , kabullenelim , bişiyi unutmayın :)

adsl2 modemler farklı , bazı modemler desteklemiyor, yeni modem parası çıkaracaklar bide  :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

adsl2 modemler farklı , bazı modemler desteklemiyor, yeni modem parası çıkaracaklar bide  :)

ileriyi düşünen birisi olarak önceden modemimi adsl ve adsl2 destekleyen modelini almıştım :P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

adsl2 modemler farklı , bazı modemler desteklemiyor, yeni modem parası çıkaracaklar bide :)

ileriyi düşünen birisi olarak önceden modemimi adsl ve adsl2 destekleyen modelini almıştım :P

bende datron almıştım zamanında , millet ucuzundan alıyodu ben gitim 80 tl vermiştim zamanında :S 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

abiler saten piyasada 2 mbitlik bi bağlantı var anasını satayım kaç kişi kullanıo onu ? bu bağlantı buraya gelse nolcak anca arkadaşlarında dediği gibi cebine güvenen alır ötekiler ilkel hıza dewam

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    ya beyler o ilk sayfadaki download penceresi doğru mu?photoshop felan değil dimi.400 megabyte için tahmini kalan süre 3 dakika diyor.hahahaha ulan öyle birşeyi anca rüyamda görürüm diye düşünüyorum.bildim bilel 5 mb lık mp3 indirirken kalan tahmini süre 3 dakika oluyor.bunun 80 katı büyüklükteki dosyayı aynı hızda indiricem.hadi canıımm.telekom şu sistemi getirse ucuzda yapsa varya..interneti indiririm.bir dahada internet kullanmam:) offline olarak hallederim işimi.şaka şaka
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    baba yazıyı oku resmin nerden geldiğini anlarsın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    askeriyenin hızının 20 mb olduğunu düşünürsek ki öyle duydum etraftan ne derece doğru bilmiyorum 1 sn de cumburlop giriyosun

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

4 gb kota oldu şimdi..

5 gb kotayla verirler bunuda :P 

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Hüsnü, mehmet, osman, hasan toplanın lan toplanın internetleri birleştirioz!!

lsdfjkhkdjfghldkfj

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Adsl2'nin pilot uygulaması 2006'da başladı, ama şunu hatırlayın yıllar önce adsl geliyor diye bir kıyamet kopmuştu sonra sınırlı sayıda adsl dağıtıldı ve bir buçuk sene bekledik, Adsl2 de aynı şekilde olacak 2 seneden evvel beklemeyin, pilot uygulama bölgelerinde ise ucuzdur çünkü onlar denek.

Yada Telekomun artık özel olduğunu düşünerek şöyle bir senaryo geliştirebiliriz; kalburüstü semtlere Adsl2 verilir ve fiyatı yüksek tutulur, diğer yerlere 2 sene sonra verilir.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
Toplam Hit: 5007 Toplam Mesaj: 35