Affettirilme Olayı. Yardım Edin Müridler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Kız arkadaşım beni kıskandırmak isterken dozu kaçırdı. Yakın arkadaşıyla sarmaş dolaş olduklarını vs söyledi. Ben de bu konularda çağın gerisinde kaldım, önem veririm bu ten temaslarına.. Biraz (!) olay çıkarttım. Kızın yanına gidene "dikkat et ali senin de ipini çekmesin" tarzı konuşuyorlarmış. Kız da haliyle üzüldü. Büyük bir eşeklik yaptığımı düşünüyorum. Çok da seviyorum. Kendimi affettirmem lazım bi şekilde. Ayrılmadı ama ne bileyim yanımda konuşmaz oldu, kırıldı galiba. Pek fazla maddi durumum yok. Ailecek sıkışığız. Zorlarsam eğer güzel şiir yazabilecegimi düşünüyorum. Aklımda 3-5 fikir var ama başka fikirleri de almalıyım. Parlak fikirleriniz varsa ihtiyacım var hocalar. Bi yardım edin bana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Cagin gerisinde degil gayet ilerisindesin hocam sokarim oyle kiskandrmaya ya ne demek sarmas dolas
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Cagin gerisinde degil gayet ilerisindesin hocam sokarim oyle kiskandrmaya ya ne demek sarmas dolas
    sabah oldu olay. Aynen senin gibi diyordum hocam "sıçarım o çocuğun ağzına sarılmak ne demek amk!" modundaydım. Kızı gerçekten sevmesem önce çocuğun sonra kızın anasını ağlatıp bırakacaktım ama işte gönül bu. Seviyorum kızı, üzülmesine dayanamıyorum aslında. Ondan dolayı bi affetse beni fena olmaz :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı:
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    sabah oldu olay. Aynen senin gibi diyordum hocam "sıçarım o çocuğun ağzına sarılmak ne demek amk!" modundaydım. Kızı gerçekten sevmesem önce çocuğun sonra kızın anasını ağlatıp bırakacaktım ama işte gönül bu. Seviyorum kızı, üzülmesine dayanamıyorum aslında. Ondan dolayı bi affetse beni fena olmaz :D

Git konus benim kirmizi cizgilerim var seni cok sevyrum sen de beni sevysan biraz uy kurallarma de
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hocam ne kadar hemcinsim olsada öyle kıskandırma olmaz we sen ne yaptıysan da haklısın "sewiyodum seni kıskandırmak istedim suç mu" tarzında gelen bi açıklama da kabul edilemez insanın en yakın arkadaşı da olsa wereni cami awlusunda yaparlar sözünü de kız arkadaşına iletmek isterim..

sen ne uğraşacaksın bırak kız asıl kendini sana affettirmek istesin bu küçük we aptal oyunlar yüzünden kadınlara genel olarak güwensiz gözüyle bakılıyo

sarmaş dolaş olup kıskandıramasaydı adamla yatarak mı kıskandıracaktı? eğer sen dur demezsen ilerisine gitmek için ona adım atma yetkisi werirsin hiç gerek yok 

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    irwa bunu yazdı:

hocam ne kadar hemcinsim olsada öyle kıskandırma olmaz we sen ne yaptıysan da haklısın "sewiyodum seni kıskandırmak istedim suç mu" tarzında gelen bi açıklama da kabul edilemez insanın en yakın arkadaşı da olsa wereni cami awlusunda yaparlar sözünü de kız arkadaşına iletmek isterim..

sen ne uğraşacaksın bırak kız asıl kendini sana affettirmek istesin bu küçük we aptal oyunlar yüzünden kadınlara genel olarak güwensiz gözüyle bakılıyo

sarmaş dolaş olup kıskandıramasaydı adamla yatarak mı kıskandıracaktı? eğer sen dur demezsen ilerisine gitmek için ona adım atma yetkisi werirsin hiç gerek yok 

Hay agzni opeyim abla ya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

seni soğuk kanlılığından dolayı tebrik ediyorum güzel mürid.

lakin yaş küçük galiba, daha nicesi çıkacak karşımıza.

ama ciddi bi ilişkide bu mevzu başka boyutlarda olsaydı yani ; sen beni kıskandıracaksın diye sarmaş dolaş?

nerde benim 7.65'im? 

ne yapabilirsin hmm ;

al karşına ne sebeple yaptığını anlat, sevgi vs vs ama düzgün kur cümlelerini.

şimdi ki nesil yani neslimiz, pek şiirden anlamıyor h0cu, o yüzden ondan başka herkes okur ya da dinler kalan yine sana kalır :D 

ha para ile herşey olmuyor.

bu seninle ilişkin arasında ki bi olay, kızın açıklarını biliyorsan ordan güzel vuruşlar yapabilirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Amd seninde agzndan opeyim ya
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Zorkaya beni de opsene kanki <3

haci git kiza de ki hem suclusun hem guclusun. Benim kapim sana hep acik ama eskiye donelim diye yalvarmayacagim. Boyle kiskandirmak mi olur bunu yapinca kiskanmasaydim ne kadar ilerleyecektin acaba! Falan bagirip cagirmadan kizgin bi sekilde soyle ignele, yaptigi yanlis batsin kiza. Sonra da aklin basina gelir de affettirme istersen yerimi yurdumu telefonumu biliyosun de mekandan uzaklas. Kendisiyle basbasa kalsin bi got olsun. Arar zaten konusur. Telefonda da yapabilirsin olayi mesaj atma suresi daha hizli olur. Ha tutmazsa da daha guzel bi hatun buluruz boyke kiskandirmicak salak oyunlar oynamicak birini. Her ne kadar erkek adamin erkek rakibi bolsa piyasada, hatun da bol. Yakisikli adamsin vesselam.

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı:
    Zorkaya beni de opsene kanki <3

haci git kiza de ki hem suclusun hem guclusun. Benim kapim sana hep acik ama eskiye donelim diye yalvarmayacagim. Boyle kiskandirmak mi olur bunu yapinca kiskanmasaydim ne kadar ilerleyecektin acaba! Falan bagirip cagirmadan kizgin bi sekilde soyle ignele, yaptigi yanlis batsin kiza. Sonra da aklin basina gelir de affettirme istersen yerimi yurdumu telefonumu biliyosun de mekandan uzaklas. Kendisiyle basbasa kalsin bi got olsun. Arar zaten konusur. Telefonda da yapabilirsin olayi mesaj atma suresi daha hizli olur. Ha tutmazsa da daha guzel bi hatun buluruz boyke kiskandirmicak salak oyunlar oynamicak birini. Her ne kadar erkek adamin erkek rakibi bolsa piyasada, hatun da bol. Yakisikli adamsin vesselam.

Seni opmeyecem sut oglan ama bu cocugu taniyomusun nerden blysun yakisikli mi degil mi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Eyvallah hocalar sağolun da; böyle mutlu olabileceği birşeyler yapmak istiyorum. Yeterince sert konuştum zaten; ağlamış. Önce ağlat sonra mutlu et olsun da istemiyorum ama mutlu olmasını istiyorum.
Toplam Hit: 1561 Toplam Mesaj: 14