Affettirilme Olayı. Yardım Edin Müridler.
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------
Eyvallah hocalar sağolun da; böyle mutlu olabileceği birşeyler yapmak istiyorum. Yeterince sert konuştum zaten; ağlamış. Önce ağlat sonra mutlu et olsun da istemiyorum ama mutlu olmasını istiyorum.
-----------------------------hocam sen bu kafayla gidersen kadınların elinde oyuncak olursun sıkılınca da atılırsın sana bunu bi kadın olarak söylüyorum yok üzülmesin yok hata yapsın yarın boynuzu takınca da mı aman üzülmesin diyeceksin o zaman da kaşar diyeceksin sen eşeği sağlam kazığa bağlamıyosan komşunu da hırsız ilan edemezsin
-
Bu resmi göster o herşeyi anlar,

-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne kadar hemcinsim olsada öyle kıskandırma olmaz we sen ne yaptıysan da haklısın "sewiyodum seni kıskandırmak istedim suç mu" tarzında gelen bi açıklama da kabul edilemez insanın en yakın arkadaşı da olsa wereni cami awlusunda yaparlar sözünü de kız arkadaşına iletmek isterim..
sen ne uğraşacaksın bırak kız asıl kendini sana affettirmek istesin bu küçük we aptal oyunlar yüzünden kadınlara genel olarak güwensiz gözüyle bakılıyo
sarmaş dolaş olup kıskandıramasaydı adamla yatarak mı kıskandıracaktı? eğer sen dur demezsen ilerisine gitmek için ona adım atma yetkisi werirsin hiç gerek yok
-----------------------------