Afganistanda Canım Yandı
-
haberlerde izlemissinizdir hani afganistanda bi birlik komutanı Faruk Sungur şehit oldu o benim halamın oğluydu. televizyonda hep şehit haberlerini izlerdim. üzülürdüm ama bigün benim basıma gelecegini helede Faruk abimin şehit olacagını hiç düşünmemiştim. canım yandı sanki dünya basıma yıkıldı. doğdogumdan beri sürekli yurt dısında oldugu için sayılı kere gördüğüm ama sanki hep yanımdaymıs gibi sevdigim faruk abim şehit oldu. çok karışık bi duygu daha öncede yakınlarımı kaybettim ama bu cok farklı oldu bizden ailesinden kilometrelerce uzakta ülkesini milletini en ii şekilde temsil etmeye calısırken saibeli bi kazayla bizzi bıraktı gitti. bi gun benım ailemdende şehit olacagı hiç aklıma gelmemişti. o kadar ii bi insandı ki dısarda ülkemizi Türk askerini o kadar ii temsil etmiştiki kosovadan afganistandan halktan bizi arıyıp manavi babamızı kaybettik basımız sagolsun diyorlar. amacı hep bu vatana tam manasıyla hizmetti. bu ülkeyi diger insannlara en ii şekilde temsil etmekti. içimden gecen cok sey war ama yazamıyorum artık. paylasmak istedim sadece
-
ßaşın sagolsun bence gurur duy ailende bir şehit var.
-
Hocam Allah rahmet eylesin gerçekten acı verici bir durum..Başın sağolsun..
-
allah sabır versın hocam başımız sağolsun
-
Allah rahmet eylesin. şehitler ölmez kardeşim... Allah sabırlar versin...
-
allah rahmet eylesin...bizimde hakkaride şehitimiz var acını anlıyorum..allah sabır versin...toprağı bol olsun...
-
Allah rahmeteylesin kalanlara sağlık sehat versin
-
Toprağı Bol Olsun Hocam,Benim Abimde Askerde Sağ Sağlim Döner İnşallah Gurur Duymalısınız Bence Ailenizde Şehit Biri Olduğu İçin.
-
tüm TÜRK MİLLETİNİN başı sağolsun
-
o şehit oldu , peygamberlikten sonra en büyük mevkilerden birine sahip oldu
-
başın saolsun
Toplam Hit: 4731 Toplam Mesaj: 39