Afrika Kabilesinin Beyaz İnsanla İlk Karşılaşması
-
Yeha noha :)
-
Bu kabileye kendilerini göstermeden önce bayıltıcı gazla bayıltacaksın sonra alıp New York'un tam göbeğine koyacaksın ne bok yerlerdi acaba?
-
27 senelik hayatimda izledigim en guzel video diyebilirim...
-
çizik
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
gelde bu adamlara uçağın icadını anlat.ses kaydından sonra beyaz adam ben tanrıyım dese inanırlardı :D
konu braz sapcak ama,bu adamlar dünyadan bi haber,kaldı ki bide günah ve sevap var :D bu adamlar işledikleri günahtan sorumlu olurlar mı ki...
---------------------------akli hastalıkları fln olmadıktan sonra her insan sorumludur
rahatsızlar ise hayvanlar gibi sorgulanmadan toprak olacaklar
video da gzl di tokalaşmayı öğrendiler :D
-
çok etkileyici bir video. barış mançonun da böyle bir çekimi olması lazım.
-
Valla Çok Acayip ya o pilav mevzu çok acaip Bide Şu herifin beyazın bıçakla bişi kesior siyah adamda baltamı ne artık onla denior olmuyor fln çok ilginç ya
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------
27 senelik hayatimda izledigim en guzel video diyebilirim...
-----------------------------aynen hocam 24 yıllık hayatımda hiçbi wideoyu bu kadar insancıl we sewimli duygularla izemedim onların tawrı beğendiklerini heycanlandıklarını görünce kıyamayıp keşke herşey temin edilse duygusuna kapılıyo insan ki bide şu war çoğunluk halinde gelip saldırmamaları daha çok insani yönle yaklaşmalarıda çok ilgimi çekti demekki kimse anasının karnından çirkef doğmuo bunu sonra öğrenio o adamlarda ne güzel hırs güdüsü sadece aw zamanı hissedilio tamamınu indirmek stiorum wideonun kıçı kırık onlarca film war pc de bi tanede yararlı bişi olsun
-
hocam cok teşekkür ederim vallahi billahi ömrü billah böyle bir tanışmaya şahit olmadım buna aracı olduğun için çoooook çok minnettarım muhteşem birşey ya.
-
tanrılar çıldırmış olmalı filmine benziyo