Afrika Kabilesinin Beyaz İnsanla İlk Karşılaşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

neden adamların hayatını bozuyoruz ki yaşayıp gidiyorlar ne güzel, sonra ne oldu acaba o kabileye...

memento mori.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

İlk bilgisayarla tanışmam geldi aklıma :/

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bide evrim yok ara form bulamıyoruz derler , 

ya bu ne bu ?

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=gyeq9-cJoJA

adamlar pet yapıyo ya :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

görüoruz ki, kapitalizm falan öyle boktan birşey değilmiş ;

götümüz açıkta, içine böcek, yılan girecekken bize işi bilen birinin don yapması, gidip 3 saat avlanmak varken, birinin avlanıp bize vermesi, bütün bunları yapmak içinde; interneti olan, kışın sıcak, yazın soğuk olan bir şirkette çalışmamız gerekiyormuş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

götümüz açıkta, içine böcek, yılan girecekken bize işi bilen birinin don yapması, gidip 3 saat avlanmak varken, birinin avlanıp bize vermesi, bütün bunları yapmak içinde; interneti olan, kışın sıcak, yazın soğuk olan bir şirkette çalışmamız gerekiyormuş

yuh başka bişi demiyorum :)))

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

pilavı yeme şekilleri şu anda bangladeştekiler gibi :) ama çok etkileyici yaa.. sağol hocam

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

insanoğlu nankör işte hocam, adam der yok modern köleleriz yok sistemin esirleriyiz ... 

her nimetin eş değer bir külfeti vardır ama değil mi , öyle bedavadan temiz yatak temiz yemek , doktor okul internet tv otoyollar , yolda arabalar motorlar, sinema konser piknik biraz daha açarsak hak hukuk aile medeniyet bunların hayatımıza kattıkları için ödediğimiz ve ödemekte olduğumuz bedel aslında çokta fahiş sayılmaz değil mi , mesela bir kutu biraya 3,5 tl vermek daha anormal birşey 

ama diyorsan çok şikayetçiyim benim "özgür" ruhuma ters ; aha işte orada kabile baldırı çıplak yaşarsın öyle ne kapitalizm ne komonizm ben gidicem bu yabaniler gibi yaşıycam desen seni durdurmaya kalkmaz emin ol alabildiğine özgürsün yılanla çıyanla timsahla birlikte kurtla kuşla , free as a bird dostum 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

insanoğlu nankör işte hocam, adam der yok modern köleleriz yok sistemin esirleriyiz ... 

her nimetin eş değer bir külfeti vardır ama değil mi , öyle bedavadan temiz yatak temiz yemek , doktor okul internet tv otoyollar , yolda arabalar motorlar, sinema konser piknik biraz daha açarsak hak hukuk aile medeniyet bunların hayatımıza kattıkları için ödediğimiz ve ödemekte olduğumuz bedel aslında çokta fahiş sayılmaz değil mi , mesela bir kutu biraya 3,5 tl vermek daha anormal birşey 

ama diyorsan çok şikayetçiyim benim "özgür" ruhuma ters ; aha işte orada kabile baldırı çıplak yaşarsın öyle ne kapitalizm ne komonizm ben gidicem bu yabaniler gibi yaşıycam desen seni durdurmaya kalkmaz emin ol alabildiğine özgürsün yılanla çıyanla timsahla birlikte kurtla kuşla , free as a bird dostum 

beyler çok dar ve sığ düşünüyorsunuz ya

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

vay anasını çok iyimiş.

Toplam Hit: 21916 Toplam Mesaj: 79