After Effect CC - Temel Dersler
-
Kolay gelsin arkadaşlar. Dersler bana ait olup herkesin faydalanmasını isterim. Daha fazla ders için youtube kanalıma Abone olabilirsiniz. Zaman buldukça uygulamalı dersleri de forumda paylaşacağım.
-
emeğine sağlık hocam finallerden sonra bakıcam detaylı :)
-
Ağzına sağlık hocam.kolay gelsin.Abone oldum takipteyim.Her ne kadar bir nevi rakip kanal olsa da :D
Reaper programını bir araştır derim bu arada ses kalitesini bayağı arttırıyor.Tekrar kolay gelsin.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. @C-GEX amaç insanlara yardımcı olmak gün gelir bu yolda daha büyük bir iş yaparız bakarsın :)Kanalına Abone oldum bende.
-
hoca şimdi ışık geçişi için bi dosya indirdim bunu pluing in içine atmıyormuyum?
nereye atacağım
birde yazıya 3d vermede yazıyı kopyalama kaydırma yöntemi dışında başkma yöntem yokmu?
hergün düzenli akşam 1 saatinimi after efec e harcıyorum
-
Soruyu biraz daha anlaşılır sorsan iyi olurdu :) İndirdiğiniz dosya plugin mi ? script mi ?Ona göre yükleme yapacağınız yer değişir.
Element 3D diye plugin bulunmakta ancak ücretli. Bunun dışında Cinema 4D de işlem yapabilirsiniz yada illistrator - photoshop da 3d yazı yazıp bunu After Effect programına atıcaksınız. -
Gzl.
Birileri bana acaba 64 bit surumunun linkini atabilirmi :)
-
patates bunu yazdı
Gzl.
Birileri bana acaba 64 bit surumunun linkini atabilirmi :)
64 her yerde var 32 cs4 bulana kadar kötüm çıktı crackledim sanıyorum ya bilmiyorum artık :D
-
İzleyeceğim. Araba da patlatabileceğiz mi hocam?
-
Eline sağlık kardeşim. Finaller sonrası bakıcam inşallah.
-
Dünde aklimdan geciyordu şu programi bir öğrensem diye ancak
bir problemim var :(
Affter efect programini paylaşacak varmı
Yada bir link
after effect after effect motion graphics video montaj after effect temel eğitim seti after effect türkçe dersler