After Effect CC - Temel Dersler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

teşekkürler ücretsiz paylaşımların devamını dilerim :)

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    patates bunu yazdı

Gzl.

Birileri bana acaba 64 bit surumunun linkini atabilirmi :)

64 her yerde var 32 cs4 bulana kadar kötüm çıktı crackledim sanıyorum ya bilmiyorum artık :D

ya siz indirmelerinizi nereden yapıyorsunuz ?

kat.ph den yapıyorum ben cs6 64 bit ordada var.

indirdim yüzde 97.7 de kaldı indirme hızım 0.2 0.6 arasında geziyor kalan süre bölümüne sonsuzluk işareti koymuşlar.

felsefe ye giriş yaptım:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Dünde aklimdan geciyordu şu programi bir öğrensem diye ancak

bir problemim var :(

Affter efect programini paylaşacak varmı

Yada bir link 

kickass.to benzeri torrent sitelerinde full sürümleri bulabilirsin

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

@Hasato

Hacım benim şöyle bir sorum var.Flash bilen biri olarak after effect le flashın arasında video düzenleme dışında pek büyük bir fark yok diyebiliriz dimi ?

Bide flashda mesela kalem vs çizim araçları var ama after effectde animasyon yapmak için photoshopdan,flashdan yada illustratorden after effecte taşıman lazım animasyon yapmak için ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasato
    hasato's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Hacım vb. kelimeleri kullanmaz isek çok daha mutlu olurum :)

1-After Effect vb. programların crack durumunu bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olamayacağım. Creative Cloud sistemine geçtikten sonra sanırım crack olayı baya sorun oldu en azından çeşitli forumlarda bunu gördüm.

2-Programa yönelik ücretsiz ders paylaşımları devam edecek . Bunun yanında photoshop , premiere pro , audition üzerine ders paylaşımlarımda yakında başlayacaktır.Hatta dizi - film incelemeleri ve tavsiyeleri dahi yapmayı düşünüyorum. Kanala gösterilen ilgi ile paralel olucak bunlarda.

3- @u235 After Effect çok yönlü kullanılan bir program. Gerekli çizim araçları mevcut ancak photoshop vb. programlarda yapılan çizimlerin After Effect içerisinde bire bir yapılması çok zor . Animasyon anlamında verimli - kullanışlı sonuçlar ortaya çıkmaz. Profesyonel olarak iş yapmak istiyorsan çizim programlarından birini bilmen gerekir. En azından işini görecek kadar.Flash daha önce kullanmadım ancak After Effect emin olun tahmininizin çok ötesinden bir program. Aslında tüm Adobe programları böyle. Örneğin ülkemizde Photoshop sivilce temizleme , göz rengi değiştirme amaçlı kullanıldığından programın kapasitesi ne yazık ki görülemiyor .

Umarım açıklayıcı olmuştur :) Takıldığını noktalarda buradan soru sorabileceğiniz gibi youtube kanalım da ilgili videoalara yorum da yapabilirsiniz. Derslerin devamlılığı ve destek olmak için kanala ABONE olmayı unutmayalım .

Ders paylaşımlarıma @hasan safa tosun ( youtube) , @hasato (facebook) adreslerinden ulaşabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iKlotho
    iKlotho's avatar
    Erkek

İndirmek isteyenler için dün bu link den indirip kurdum kullanıyorum suan. Derslere de 2x hızla bı goz attım unutmustum bı kaç seyı sağol paylaşım için.

Too weird to live, too rare to die.