After Effect CC - Temel Dersler
-
teşekkürler ücretsiz paylaşımların devamını dilerim :)
-
DJ_Alper bunu yazdıpatates bunu yazdı
Gzl.
Birileri bana acaba 64 bit surumunun linkini atabilirmi :)
64 her yerde var 32 cs4 bulana kadar kötüm çıktı crackledim sanıyorum ya bilmiyorum artık :D
ya siz indirmelerinizi nereden yapıyorsunuz ?
kat.ph den yapıyorum ben cs6 64 bit ordada var.
indirdim yüzde 97.7 de kaldı indirme hızım 0.2 0.6 arasında geziyor kalan süre bölümüne sonsuzluk işareti koymuşlar.
felsefe ye giriş yaptım:)
-
futurist bunu yazdı
Dünde aklimdan geciyordu şu programi bir öğrensem diye ancak
bir problemim var :(
Affter efect programini paylaşacak varmı
Yada bir link
kickass.to benzeri torrent sitelerinde full sürümleri bulabilirsin
-
@Hasato
Hacım benim şöyle bir sorum var.Flash bilen biri olarak after effect le flashın arasında video düzenleme dışında pek büyük bir fark yok diyebiliriz dimi ?
Bide flashda mesela kalem vs çizim araçları var ama after effectde animasyon yapmak için photoshopdan,flashdan yada illustratorden after effecte taşıman lazım animasyon yapmak için ?
-
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Hacım vb. kelimeleri kullanmaz isek çok daha mutlu olurum :)
1-After Effect vb. programların crack durumunu bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olamayacağım. Creative Cloud sistemine geçtikten sonra sanırım crack olayı baya sorun oldu en azından çeşitli forumlarda bunu gördüm.2-Programa yönelik ücretsiz ders paylaşımları devam edecek . Bunun yanında photoshop , premiere pro , audition üzerine ders paylaşımlarımda yakında başlayacaktır.Hatta dizi - film incelemeleri ve tavsiyeleri dahi yapmayı düşünüyorum. Kanala gösterilen ilgi ile paralel olucak bunlarda.
3- @u235 After Effect çok yönlü kullanılan bir program. Gerekli çizim araçları mevcut ancak photoshop vb. programlarda yapılan çizimlerin After Effect içerisinde bire bir yapılması çok zor . Animasyon anlamında verimli - kullanışlı sonuçlar ortaya çıkmaz. Profesyonel olarak iş yapmak istiyorsan çizim programlarından birini bilmen gerekir. En azından işini görecek kadar.Flash daha önce kullanmadım ancak After Effect emin olun tahmininizin çok ötesinden bir program. Aslında tüm Adobe programları böyle. Örneğin ülkemizde Photoshop sivilce temizleme , göz rengi değiştirme amaçlı kullanıldığından programın kapasitesi ne yazık ki görülemiyor .
Umarım açıklayıcı olmuştur :) Takıldığını noktalarda buradan soru sorabileceğiniz gibi youtube kanalım da ilgili videoalara yorum da yapabilirsiniz. Derslerin devamlılığı ve destek olmak için kanala ABONE olmayı unutmayalım . -
İndirmek isteyenler için dün bu link den indirip kurdum kullanıyorum suan. Derslere de 2x hızla bı goz attım unutmustum bı kaç seyı sağol paylaşım için.
after effect after effect motion graphics video montaj after effect temel eğitim seti after effect türkçe dersler