Afyon Merkezde Aileye Kiralık Daire
-
merhaba müridler.. bugün beklediğim bi yerden telefon geldi. Afyondaki bi firmayla çalışacağım. afyon merkezde eşyalı kiralık daire bildiğiniz varmıdır? 1 + 1 de olabilir. Ailemle kalacağım. merkezi ısıtmalı olmalı. organize ye yakın olsa iyi olur.işten gelince odun kömür uğraşmak istemiyorum. kaplıcalarda da olabilir. tanıdık bildik birisi varsa yardım ederseniz sevinirim..
uygun fiyatlı olması gerekiyor birde..öğrenci arkadaşlar biliyordur nerde ne şekilde var diye belk
.şimdiden çok teşekkürler. -
-
BeyinAdam bunu yazdı
arkadaşta bi tek kiralık ev yok heralde :D
-
mobydick64 bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
anıtparkta bide aq :D karşısı ptt ahahahahahlskdfşsldfjsldkfjlskdjfjlksjdfşlsldkfsşldfj
çarşıda afjetli filan bulursun 500 600e
1234567B tarafından 25/Eki/13 19:40 tarihinde düzenlenmiştir -
mobydick64 bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
nasıl bir kafa varmış bu atsikinde anlamadımki sorulan soruya bak alınan cevaba bak
-
BeyinAdam bunu yazdı
Karşısıda ptt :D
-
müdür sıçtın :> orda yaşanmaz amk. neyse sorunnuna gelince ew bulunur da sen nerde çalışıcaksın ew iş arası ne kadar olucak gerçi o kadar büyük bi yer değilde kışın adamı kanıttırır ora :|
-
ArmadA bunu yazdı
müdür sıçtın :> orda yaşanmaz amk. neyse sorunnuna gelince ew bulunur da sen nerde çalışıcaksın ew iş arası ne kadar olucak gerçi o kadar büyük bi yer değilde kışın adamı kanıttırır ora :|
:D üniversiteyi de sandıklı da okumuştum kurtulamadım yane :D organizde çalışaağım. eşyalı olmalı birde merkezi ısıtma sistemli olmalı. şirket arabası olacak bende mesafe pek o kadar önemli değil
-
mobydick64 bunu yazdıArmadA bunu yazdı
:D üniversiteyi de sandıklı da okumuştum kurtulamadım yane :D organizde çalışaağım. eşyalı olmalı birde merkezi ısıtma sistemli olmalı. şirket arabası olacak bende mesafe pek o kadar önemli değil
eşyalı meşyalı abovvv :| düz olsa neysede yapıcak bişi yok hacı emlakçıya bak bide burada tanıdık vardıda ban yedi amk o belki biliodur dicektim bende eskiden orda yaşıodum biizm ewi kiralıyım dicemde bizimkiler vermez :P
-
afyonda okuyorum. afyonlular alınmasın ama afyonun amk.
-
OttomanSlap bunu yazdı
afyonda okuyorum. afyonlular alınmasın ama afyonun amk.
doğup büyümediğin veya attan inip eşşeğe bindiğin biryeri nasıl seviceksinki ? ama orada doğup büyümüş için biriside istanbulun en kaliteli yeri kötüdür
Sevmemen normal yani