folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Afyon Merkezde Aileye Kiralık Daire

Afyon Merkezde Aileye Kiralık Daire

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

merhaba müridler.. bugün beklediğim bi yerden telefon geldi. Afyondaki bi firmayla çalışacağım. afyon merkezde eşyalı kiralık daire bildiğiniz varmıdır? 1 + 1 de olabilir. Ailemle kalacağım. merkezi ısıtmalı olmalı. organize ye yakın olsa iyi olur.işten gelince odun kömür uğraşmak istemiyorum. kaplıcalarda da olabilir. tanıdık bildik birisi varsa yardım ederseniz sevinirim..
    uygun fiyatlı olması gerekiyor birde..öğrenci arkadaşlar biliyordur nerde ne şekilde var diye belk
     .şimdiden çok teşekkürler.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

arkadaşta bi tek kiralık ev yok heralde :D

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı

anıtparkta bide aq :D karşısı ptt ahahahahahlskdfşsldfjsldkfjlskdjfjlksjdfşlsldkfsşldfj

çarşıda afjetli filan bulursun 500 600e

1234567B tarafından 25/Eki/13 19:40 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı

nasıl bir kafa varmış bu atsikinde anlamadımki sorulan soruya bak alınan cevaba bak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Karşısıda ptt :D

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

müdür sıçtın :> orda yaşanmaz amk. neyse sorunnuna gelince ew bulunur da sen nerde çalışıcaksın ew iş arası ne kadar olucak gerçi o kadar büyük bi yer değilde kışın adamı kanıttırır ora :| 

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

müdür sıçtın :> orda yaşanmaz amk. neyse sorunnuna gelince ew bulunur da sen nerde çalışıcaksın ew iş arası ne kadar olucak gerçi o kadar büyük bi yer değilde kışın adamı kanıttırır ora :| 

:D üniversiteyi de sandıklı da okumuştum kurtulamadım yane :D organizde çalışaağım. eşyalı olmalı birde merkezi ısıtma sistemli olmalı.  şirket arabası olacak bende mesafe pek o kadar önemli değil

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı
    ArmadA bunu yazdı

:D üniversiteyi de sandıklı da okumuştum kurtulamadım yane :D organizde çalışaağım. eşyalı olmalı birde merkezi ısıtma sistemli olmalı.  şirket arabası olacak bende mesafe pek o kadar önemli değil

eşyalı meşyalı abovvv :| düz olsa neysede yapıcak bişi yok hacı emlakçıya bak bide burada tanıdık vardıda ban yedi amk o belki biliodur dicektim bende eskiden orda yaşıodum biizm ewi kiralıyım dicemde bizimkiler vermez :P

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

afyonda okuyorum. afyonlular alınmasın ama afyonun amk. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    OttomanSlap bunu yazdı

afyonda okuyorum. afyonlular alınmasın ama afyonun amk. 

doğup büyümediğin veya attan inip eşşeğe bindiğin biryeri nasıl seviceksinki ? ama orada doğup büyümüş için biriside istanbulun en kaliteli yeri kötüdür

Sevmemen normal yani

Toplam Hit: 2041 Toplam Mesaj: 19