Afyon Merkezde Aileye Kiralık Daire
-
HolyZat bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
afyonda okuyorum. afyonlular alınmasın ama afyonun amk.
doğup büyümediğin veya attan inip eşşeğe bindiğin biryeri nasıl seviceksinki ? ama orada doğup büyümüş için biriside istanbulun en kaliteli yeri kötüdür
Sevmemen normal yani
ben karslıyım.karsın amk
-
c0nverse bunu yazdıHolyZat bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
doğup büyümediğin veya attan inip eşşeğe bindiğin biryeri nasıl seviceksinki ? ama orada doğup büyümüş için biriside istanbulun en kaliteli yeri kötüdür
Sevmemen normal yani
ben karslıyım.karsın amk
afyonda büyüdüm ama adam haklı heleki öğrenci adam herkes öpmeye kalkıyor amk.ksr bakmasın kimse üstünede alınmasın ama ölücü bir millet insanları insan falan değil amk orasıda öle kütahyada öle. allah sabır versin. hea gitsem gene yaşarmıyım yaşarım 2 tene arkadaşım var geçinirim diğerleriyle muhattab olmam gene orası ayrı.
-
c0nverse bunu yazdıHolyZat bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
Sevmemen normal yani
ben karslıyım.karsın amk
yav karslısında kaç yıl yaşadınki ? üniye felan gidecek kapasitede birisin kaliteli yeri gören dönüpte bakarmı köylük gelişmemiş yere? nedemek istediğimi iyi anlamaya çalış
-
ArmadA bunu yazdıc0nverse bunu yazdıHolyZat bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
Sevmemen normal yani
ben karslıyım.karsın amk
afyonda büyüdüm ama adam haklı heleki öğrenci adam herkes öpmeye kalkıyor amk.ksr bakmasın kimse üstünede alınmasın ama ölücü bir millet insanları insan falan değil amk orasıda öle kütahyada öle. allah sabır versin. hea gitsem gene yaşarmıyım yaşarım 2 tene arkadaşım var geçinirim diğerleriyle muhattab olmam gene orası ayrı.
aynı durum burda da geçerli

şu tip gerizekalılar ırk ayrımcılığı yapıcam kimse kusura bakmasın özellikle kürtler
şu an bile evin yanında birbirlerine bağırığ çağıran küfürleşen o. çocukları var.
-
ArmadA bunu yazdımobydick64 bunu yazdıArmadA bunu yazdı
müdür sıçtın :> orda yaşanmaz amk. neyse sorunnuna gelince ew bulunur da sen nerde çalışıcaksın ew iş arası ne kadar olucak gerçi o kadar büyük bi yer değilde kışın adamı kanıttırır ora :|
:D üniversiteyi de sandıklı da okumuştum kurtulamadım yane :D organizde çalışaağım. eşyalı olmalı birde merkezi ısıtma sistemli olmalı. şirket arabası olacak bende mesafe pek o kadar önemli değil
eşyalı meşyalı abovvv :| düz olsa neysede yapıcak bişi yok hacı emlakçıya bak bide burada tanıdık vardıda ban yedi amk o belki biliodur dicektim bende eskiden orda yaşıodum biizm ewi kiralıyım dicemde bizimkiler vermez :P
hocam bana kiralik verirler mi :)
-
all bak inanmıyosan valentinoya sor oda orda kaldı :D
-
ArmadA bunu yazdı
la basliga girdim titreme aldi beni amk :)
afyona laf yook. Çavuşbaş cocuguz biz :D
az dirsek curutmedik ilaydalarda, vizyonlarda :)
bu arada mobydick esyali ev bakiyosan uydukent, atakoy taraflarina bak. merkezde bulman zor esyali ev. hem organizeye yakin olursun.
ailenle kalacagin icin bulman kolay olur.
Florenzi tarafından 25/Eki/13 21:06 tarihinde düzenlenmiştir -
ValentinoRossi bunu yazdıArmadA bunu yazdı
la basliga girdim titreme aldi beni amk :)
afyona laf yook. Çavuşbaş cocuguz biz :D
az dirsek curutmedik ilaydalarda, vizyonlarda :)
bu arada mobydick esyali ev bakiyosan uydukent, atakoy taraflarina bak. merkezde bulman zor esyali ev. hem organizeye yakin olursun.
ailenle kalacagin icin bulman kolay olur.